Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
glava!
плави чуперак :)
... zvezda :)
најмоја
drhtava...
пламен!
Сад сам прочитао другу песму на теми, то је то!
ugalj
Drago mi je, jer sam se i sama pitala zasto sam pokusala nesto drugacije.
чекић!
Сад сам заборавио, какве чешће пишеш? Као ову "зелену" или?
kovač
zelenu, ali ne u smislu boja :)))
класа!
Једног дана ако будеш издавала збирку могла би свакој песми да одредиш боју :))
rang
Mozda, moraju da imaju boje, makar i sivu. :)
ниво
Једино су моје провидне хахахаха
plivanje
Nece biti, nece! :))
купачица?
Умем да пишем народњачке текстове!
šlauf
Stvarno, to je divno! :)))
мишићи
И ја сам очаран...
snaga
Ko zna, mozda i ne umes da pises narodnjacke tekstove.
ум!
Па нису лошији од ових снимљених. Није баш Деформеро али солидно је :)
hladan
Ne sumnjam! Ako su makar malo kao Masovna sarana, verujem u njihovu lepotu i izuzetnost. :)
ташта
ја сам више за Гранд варијанту ту се врти лова, само ми фали одговарајући песудоним.