Asocijacije

1. плави чуперак :)

2. пламен!

Сад сам прочитао другу песму на теми, то је то!

3. ugalj

Drago mi je, jer sam se i sama pitala zasto sam pokusala nesto drugacije.

4. чекић!

Сад сам заборавио, какве чешће пишеш? Као ову "зелену" или?

5. kovač

zelenu, ali ne u smislu boja :)))

6. класа!

Једног дана ако будеш издавала збирку могла би свакој песми да одредиш боју :))

7. rang

Mozda, moraju da imaju boje, makar i sivu. :)

8. ниво

Једино су моје провидне хахахаха

9. plivanje

Nece biti, nece! :))

10. купачица?

Умем да пишем народњачке текстове!

11. šlauf

Stvarno, to je divno! :)))

12. мишићи

И ја сам очаран...

13. snaga

Ko zna, mozda i ne umes da pises narodnjacke tekstove.

14. ум!

Па нису лошији од ових снимљених. Није баш Деформеро али солидно је :)

15. hladan

Ne sumnjam! Ako su makar malo kao Masovna sarana, verujem u njihovu lepotu i izuzetnost. :)

16. ташта

ја сам више за Гранд варијанту ту се врти лова, само ми фали одговарајући песудоним.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.