Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
suknja
Hehehe, to je takav hit, volim kada se lepo objasne emocije...
знатижеља!
молим, зато смо ту... хахахах
macka!
Umes da ubodes zicu...da, da :)))
канџе?
Можда си у праву. Има да те поменем у посвети на албуму, одмах испод спонзора и десно од трибала!
grebanje!
Sta sam ja u pravu!? Prestani, imam utisak da se nismo razumeli...
цигарете!
ма за ове песмице хахаха па оно кад на албумима исписују похвале и заслуге, па ређају све од фанова до шире родбине :))
kriza
Sta sam ti ja!? :) Ja prilikom procene pravim umetnicku distancu...ali, ako ti znaci, moze...prvi je album. Hahahaha
бензин
Ви сте моја публика! :))
хахахах отприлике у овом случају процена се своди на мистерију да ли ће ови лаки стихови навести неког да наручи "литар литар" и да разбије коју чашу :)))
Само то, и ништа више!
plin
Ma, i za vino i za pivo! :)))
пешачење...
Да, до вечерас да снимим албум и одмах ме убаце на Бирфест, а за викенд крећем на светску турнеју по Србији!
lutanje...
Vidim ja, niko nije imun na slavu! Samo u prvi plan, mikrofon je moj, ja sam Bog! :)
вук!
Вероватно. Мада бих ја увек волео да будем у другом плану, владар из сенке :)))
prepad!
Konci u rukama, strategija, osmisljavanje, slepa poslusnost...hehehe sjajno! :))
бу!
Отприлике. Да други покупе славу, а да се ја трипујем како сам цар :))
c c c...
Razumem... mudrac! Ponovicu... sjajno! :) Lep je osecaj i tako i treba da bude! :))
Цоктање!
У ствари изгледа да сам рођен да будем менаџер хахахах
идем, ћао!
kokos
Da, a ja sam shvatila da si mi konkurencija i nije mi jasno zasto te ohrabrujem! Greska, greska... :))
Cao!
orah
Med
lepljivo