Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Makar ne čuvam gif - ove koje drugi autori postuju i vrebam najbedniji trenutak kada ću da ih iskoristim
браво. ево, добићеш чак и један спонтани аплауз:
http://lafinjack.net/images/random/applause_orson.gif
што се љутиш, децхко, и сам си видео да сам убацијо "лолололо"?
Evo još jednog poznatog gif - a ! A da ja sam ga postovao jedno 50 puta.
EDIT : Ma bre imam ispit sutra, pa se tešim.
ја га постујем први пут. и ако плагирам, тачно, користићу добро познате гифове које су избацили други (добри) аутори. нисам ваљда толики пајсер да плагирам себе 50 пута, лолооло
ааа, па срећно онда.
реко' да питам за партију кантера, ал' је касно, а и мрзи ме д'играм.
реко' да питам за партију кантера, ал' је касно, а и мрзи ме д'играм.
Hvala, trebaće mi.
Zato što je za onog koji se boji igala najstrašniji trenutak skidanje navlake.
Hteo da nađe odgovor na pitanje "Zašto je Mujo prešao ulicu" pa zalut'o.
Zato što je kod nas baš sve duže nego što treba... BAŠ sve..
Zato što Mila Jovović nosi brus.
Zato što ga još proganja prizor cveća u kosi Mire Marković.
Jeo je mnogo Plazma keksa koji ga nije pustio da poraste.
Zato što i majstori imaju dušu a Egipćani su tada pravili najbolje pivo.
Zašto je zašto zašto?
Zasto onome koga salju na elektricnu stolicu daju poslednji obrok, kad ce svejedno da ga isere?
ZATO
Pa neće da ga isere, isprže ga odma'. Jedino ako ima neku baš zajebanu probavu.
Sale, valjda je stvar u onome što ćeš da okusiš. Što ti jedeš, kad ćeš svakako da sereš?
Da ali ja cu da serem pa cu opet da jedem, on nece vise.