Prijava

После завршене Шљивијаде у Блацу, због такмичења у ком је провераван ниво алкохола код посетилаца (победник је имао 3.9 промила и добио је 10 сома као награду), стигла је осуда од разних "стручњака" како се даје лош пример, итд.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/273888/Za-39-promila-alkohola-u-krvi-10000-dinara-nagrade
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=538119

Какво је ваше мишљење о томе?

п.с. Само да додам да сам циљ манифестације није уопште то такмичење, чак није ни у званичном програму.
http://www.blace.org.rs/images/stories/slike/vesti/flaer-1-1.jpg

dokle ovako? mislim stvarno, jel su alkohol, partijanje i prežderavanje jedino što ova zemlja ima da ponudi?

mlato, mene ili šljivovicijadu?

Loše je brate, jer postajemo nadaleko poznati po tome kako smo najveći alkosi u evropi (skoro ko rusi) gde god pitaš u evropi šta znate o Srbiji? Hmmm Djokovic, and oh yes RAKIJA! there is a war against Croatia i jeftina gudra (da ne pišem na engleskom imamo i neobrazovane članove)... Šta mi imamo pametno da ponudimo odavde?

Pa šta ako je rakija ono što imamo da ponudimo?

Šta to ima Holandija? Kurve i drogu. Al' si mnooooogo moderan kad kažeš da si bio u Amsterdamu i da ti je blajvila crnkinja iz Čada dok si purnjao najljepše glave Maroka.

Više volim da žderem radžu i domaću pivu dok slušam Miroslava Ilića i trubače. A vidiš i da Englezi vole čim dolaze.

EDIT:

Sad kad sam podrobno proučio ovaj flajer....

Treba streljati ove novinare, kakva crna osuda?

Zašto nisu izvjestili o tom stručnom predavanju o poljoprivredi, zašto nisu pisali o sajmu, zašto nisu napravili reportažu o tim tredicionalnim disciplinama da djeca znaju kako se prije branila čast i kako se pokazivalo da si momčina (da, djeco, penjalo se na masnu banderu, skakalo se u dalj, povlačio konopac, bacao se kamen s ramena, nije se bolo u venu ili nožem)? Kasnije kažu - SRBI STOKA, VAKI, NAKI, SAMO PIJU a otvoriš novine gdje ti kaže ETO, TU I TU SE JEDAN OŽDRO OD RAKIJE I DOBIO PARE ZA TO NA TAKMIČENJU U OŽDERAVANJU, BOLI NAS KURAC ZA KUDOVE I SAJMOVE...

eto vidiš!!! A siguran sam da i pored toga, holandija ima nešto mnogo lepše da ponudi? Meni npr prvo padnu na pamet vetrenjače i van Gog! To je čist stereotip...

Nemam snage za raspravu u ovo doba noći a imao bih ti svašta reći, da se ne zatucavaš naokolo misleći da je van Gog u Amsterdamu i da je Srbija ožderavačka zemlja... Al' ne mogu na forumu, može preko pvt al sutra.

da ne bih ponovo pisao, evo defke... Sveza... Danas!

http://vukajlija.com/dani-sljive/444591

SAJAM ŠLJIVA U OSEČINI JEBE !!!

Овакве манифестације су душа ове државе

Meni npr prvo padnu na pamet vetrenjače i van Gog!

Ма пропо Ван Гог...

Шљивијада у Блацу? Лепо, фино, камо среће да и у Београду има неко тако такмичење. Да се поливамо ракијом и купамо по цео дан, да морају се урољају сви. Добро разумем није у реду због лошег имиџа претерано то форсирати, ево сад Меркел што је дошо и те форе... али рецимо тек једном ил двапут месечно било би ОНО ок! А? Било би ред да Београд не заостаје толико за ракијадом нође у прањанима. А правило је да ако немаш црно подно ноктију не мож пити ракију, јебем му матер! А шта велите?!

http://www.youtube.com/watch?v=5yBTFtIkkeg

Синовац искидо

Ене, разјебата тема

Ako mogu ovom prilikom da poručim narkomanima i ostalim klošarima i barabama, ako već moraju sa nečim ,da, živce svoje, dotežu neka to bude rakija. Nek pomognu ovom seljaku, jadnom i čoveku.

Kakav kralj!

Како гледам, ја не гледам, много сам пијан. Који су ово доктори.

99% Blačana je za to takmičenje čulo na TV-u ili na internetu. I ja sam među njima. Medijima je javio politički protivnik trenutno aktuelne stranke. Tako da lično sumnjam da se to baš tako i desilo.

Цыплёнок
99% Blačana je za to takmičenje čulo na TV-u ili na internetu. I ja sam među njima. Medijima je javio politički protivnik trenutno aktuelne stranke. Tako da lično sumnjam da se to baš tako i desilo.

potvrdjujem!

Opet mazanje očiju govnima. Misle da od slika naše i kosovske misice u zagrljaju i zastrašujućih reportaža o tome da kod nas ljudi, pazi-sad-ju-mene-grdna PIJU - nećemo da primetimo da nas vode idioti i drumski razbojnici.

Pardon, samo razbojnici, bili bi drumski da su završili onaj koridor.

Čudo ovu temu nije pokrenuo Šljivić.