BUREK (to je ono s mesom, motano ili slagano, ili u zvrkove, svejedno je)
SIRNICU (to je ono sa sirom, motano ili slagano ili u zvrku, nije bitno)
ZELJANICU (to je ono su sirom i su zeljem, motano ili u zvrku, slagano ne valja kurcu)
KROMPIRUŠU (to je ono sa krompirom, motano ili slagano ili u zvrku, svejedno je)
SRPSKA GIBANICA (Srpska!)
GUŽVARA (To vam je balijska gibanica)
UČKUR pita (specifična za Sarajevo, nadjev je od mesa i bijelog luka)
FURDENJAČA (Krajiška pita sa kavurmom)
KUPUSNJAČA (Ono sa kupusom, jedino što valja je slagano)
TIKVENJARA ili BUNDEVARA (ono sa tikvom i sirom i mladijem kajmakom)
Nema bureka su sirom ili, ne do bog, bureka s mesom. BUEK JE BUREK! Kad se kaže burek to je tapija. Al' ste vi tvrdoglavi. Tačnije, zatrovani ste Turcima i dan danas. BUREK je na turskom pita (ili bar ovo što liči na današnju pitu). Znači, u pekarama pričate turski. Stoko jedna.
Ju'kara sa sirom. Uf, a fil se žuti od jaja. Pa onda drpiš babi koju jufku, dok ih prži na peći, nafiluješ sirom i udri. A kad se ispeče ovo što je ostalo, onda opet.
EDIT: Ja zaboravio da je tema o bureku. Otišao sam na pite skroz, od ovog Skočimiševog posta.
ЈА као Босанац, и врсни изјелица могу рећи једно:
"На великом одмору у СШЦ ИВО АНДРИЋ, ја радије дам 1,5 км за бурек него 1 за кромпирушу или недај Боше 1,30 за сирницу".
ЖИВИО БУРЕК, ТО ЈЕ ИНСТИТУЦИЈА, али занемарићу што се прави од мачака.
ЕДИТ:
БУРЕК ЈЕ БУРЕК СА МЕСОМ,
"Бурек са сиром" - је сирница итд.
БУРЕК ЈЕ БУРЕ, и крај
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Žđecom.
TO je tamo iz Bulevara, ka Spensu? Jel da? Video sam, nisam svraćao, kakva je?
U Beogradu, Buregdžinica Sarajevo, Svetogorska ulica, ubija...
Ма какав јебени бурек , ГИБАНИЦА браћо , ГИБАНИЦА ......
Nije baš tako. Imamo motanu i slaganu pitu. I motani i slagani burek :D
С рукама.
Спичке.
Opet komplikujete...
Pazte vako - u Bosni imaš:
Nema bureka su sirom ili, ne do bog, bureka s mesom. BUEK JE BUREK! Kad se kaže burek to je tapija. Al' ste vi tvrdoglavi. Tačnije, zatrovani ste Turcima i dan danas. BUREK je na turskom pita (ili bar ovo što liči na današnju pitu). Znači, u pekarama pričate turski. Stoko jedna.
s prsti.
Skočimiš kobjasnio! :D
Jebiga sad.
Svejedno Skočimiš je objasnio.
A moš mislit pometnje kad bi im spomenuo poprskušu, kljukušu, lezibaku, kvrgušu, razvarušu, rahvaniju, razljevušu, maslenicu, aslamašu, jajarušu....
Хахаха како сте се сви одреда примили на трол! Босанци, размишљајте о нечему другом осим о томе дал се каже бурек са сиром или сирница лололо
Moja prva ljubav.
EDIT
Ah naši jadni bosanski ''mozgovi'' su nemoćni protiv uzvišenog budisavskog trola...
Ju'kara sa sirom. Uf, a fil se žuti od jaja. Pa onda drpiš babi koju jufku, dok ih prži na peći, nafiluješ sirom i udri. A kad se ispeče ovo što je ostalo, onda opet.
EDIT: Ja zaboravio da je tema o bureku. Otišao sam na pite skroz, od ovog Skočimiševog posta.
ЈА као Босанац, и врсни изјелица могу рећи једно:
"На великом одмору у СШЦ ИВО АНДРИЋ, ја радије дам 1,5 км за бурек него 1 за кромпирушу или недај Боше 1,30 за сирницу".
ЖИВИО БУРЕК, ТО ЈЕ ИНСТИТУЦИЈА, али занемарићу што се прави од мачака.
ЕДИТ:
БУРЕК ЈЕ БУРЕК СА МЕСОМ,
"Бурек са сиром" - је сирница итд.
БУРЕК ЈЕ БУРЕ, и крај
Dub: Aj mi odgovori na pitanje postavljeno pre 10 postova!
Ugao Bulevara i Maksima Gorkog. Ne možeš omašiti. Odmah kod stanice. U izlogu imaš pite, a gore piše Pita Bar.
I mislio sam na to... Ako je Bosanac zadovoljan i ja ću biti zadovoljan :D
Milice, aj ne provaljuj se, trol ti je jadan koliko i tvoje moderisanje a još i jadniji od tvoje uzvišenosti. Pusa.
Elem, BUREK JEBE! Jedem ga su slanim jogurtom.
Лололо, није јадно него се ви Босанци примате најстрашније лоло и то увек на исту фору. Као Торндајкове мачке сте лоло