Шчиме једете бурек?

1. U Novom Sadu jedem sve pite, pa i burek, u Pita baru.

TO je tamo iz Bulevara, ka Spensu? Jel da? Video sam, nisam svraćao, kakva je?

U Beogradu, Buregdžinica Sarajevo, Svetogorska ulica, ubija...

2. Ма какав јебени бурек , ГИБАНИЦА браћо , ГИБАНИЦА ......

3. Problem je što mi Bosanci sve zovemo pitom a vi sve burekom.

Nije baš tako. Imamo motanu i slaganu pitu. I motani i slagani burek :D

4. Opet komplikujete...

Pazte vako - u Bosni imaš:

BUREK (to je ono s mesom, motano ili slagano, ili u zvrkove, svejedno je)

SIRNICU (to je ono sa sirom, motano ili slagano ili u zvrku, nije bitno)

ZELJANICU (to je ono su sirom i su zeljem, motano ili u zvrku, slagano ne valja kurcu)

KROMPIRUŠU (to je ono sa krompirom, motano ili slagano ili u zvrku, svejedno je)

SRPSKA GIBANICA (Srpska!)

GUŽVARA (To vam je balijska gibanica)

UČKUR pita (specifična za Sarajevo, nadjev je od mesa i bijelog luka)

FURDENJAČA (Krajiška pita sa kavurmom)

KUPUSNJAČA (Ono sa kupusom, jedino što valja je slagano)

TIKVENJARA ili BUNDEVARA (ono sa tikvom i sirom i mladijem kajmakom)

Nema bureka su sirom ili, ne do bog, bureka s mesom. BUEK JE BUREK! Kad se kaže burek to je tapija. Al' ste vi tvrdoglavi. Tačnije, zatrovani ste Turcima i dan danas. BUREK je na turskom pita (ili bar ovo što liči na današnju pitu). Znači, u pekarama pričate turski. Stoko jedna.

5. Skočimiš kobjasnio! :D

6. Nije baš tako. Imamo motanu i slaganu pitu. I motani i slagani burek :D

Jebiga sad.
    Svejedno Skočimiš je objasnio.

7. A moš mislit pometnje kad bi im spomenuo poprskušu, kljukušu, lezibaku, kvrgušu, razvarušu, rahvaniju, razljevušu, maslenicu, aslamašu, jajarušu....

8. Хахаха како сте се сви одреда примили на трол! Босанци, размишљајте о нечему другом осим о томе дал се каже бурек са сиром или сирница лололо

9. kljukušu

Moja prva ljubav.
    EDIT

Хахаха како сте се сви одреда примили на трол! Босанци, размишљајте о нечему другом осим о томе дал се каже бурек са сиром или сирница лололо

Ah naši jadni bosanski ''mozgovi'' su nemoćni protiv uzvišenog budisavskog trola...

10. Ju'kara sa sirom. Uf, a fil se žuti od jaja. Pa onda drpiš babi koju jufku, dok ih prži na peći, nafiluješ sirom i udri. A kad se ispeče ovo što je ostalo, onda opet.
    EDIT: Ja zaboravio da je tema o bureku. Otišao sam na pite skroz, od ovog Skočimiševog posta.

11. ЈА као Босанац, и врсни изјелица могу рећи једно:
    "На великом одмору у СШЦ ИВО АНДРИЋ, ја радије дам 1,5 км за бурек него 1 за кромпирушу или недај Боше 1,30 за сирницу".
    ЖИВИО БУРЕК, ТО ЈЕ ИНСТИТУЦИЈА, али занемарићу што се прави од мачака.
    ЕДИТ:
    БУРЕК ЈЕ БУРЕК СА МЕСОМ,
    "Бурек са сиром" - је сирница итд.
    БУРЕК ЈЕ БУРЕ, и крај

12. Dub: Aj mi odgovori na pitanje postavljeno pre 10 postova!

13. Ugao Bulevara i Maksima Gorkog. Ne možeš omašiti. Odmah kod stanice. U izlogu imaš pite, a gore piše Pita Bar.

14. I mislio sam na to... Ako je Bosanac zadovoljan i ja ću biti zadovoljan :D

15. Хахаха како сте се сви одреда примили на трол! Босанци, размишљајте о нечему другом осим о томе дал се каже бурек са сиром или сирница лололо

Milice, aj ne provaljuj se, trol ti je jadan koliko i tvoje moderisanje a još i jadniji od tvoje uzvišenosti. Pusa.

Elem, BUREK JEBE! Jedem ga su slanim jogurtom.

16. Лололо, није јадно него се ви Босанци примате најстрашније лоло и то увек на исту фору. Као Торндајкове мачке сте лоло

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.