Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Sjogurtom, ili što bi rekli braća Crnogorci, śogurtom.
A ukus, uglavnom meso, sir...
Са месом је најбољи, ако нема месо може и сир. Јогурт се подразумева, никад нисам ни јео бурек без јогурта.
Што људе трипују длаке? Налетиш на длаку, извадиш и бациш. То је термички обрађена длака.
Ја баш волим здлакурдама-
Sprstima.
Ја баш волим здлакурдама-
Ne mogu da verujem. Onakav higijeničar, a dlake mu ič ne smićav!
Bolje da tripuju da l se stvarno meće sir u burek, zbog tih pubičnih dlaka. Al opet, i to je za ljude, mislim žene :)
Нема за које да смићав. Термичка обрада је кева, бре. Друга ствар би била да налетиш на длаку у... рецимо у сладоледу. Али и с тим може да се изађе на крај. Ја сам једном у еурокрему нашао длаку, па ништа. И то подужу, онако сам морао да је повучем лагано да је ивучем целу. А то је еурокрем, коме се баца цела тегла због једне длаке?
Бурек с ког не прељева мас' није бурек.
A možda si se prejebao, Bleke Hole. Možda je taj sir od mlijeka iz ženske sise, aj mu ga znaj.
Burek je s'm burek sa meso, ostalo su pite.
Ušteda pre higijene! :)A ako nekoj domaćici dok razvija kore upadne veštački nokat, a?
Какво ти је то глупо питање, бре Енеггијо?
Не мож' да будеш домаћица и да имаш дугачки нокти, камоли вештачки надограђени. Не бива итш.
Само је сир хардкор. Све остало је фенсерај.
BUREK JE SA MESOM!
BOSANCI SE KUNU U TO!
JEBAJGA, NEMAMO KOSOVO DA NAM BUDE SRCE SRBIJE!
BUREK JE U SRCU SVIH BOSANACA I HERCEGOVACA!
A što se tiče vašeg trolovanja - nivo trećeg osnovne, možda malo jače. Nemači pojma, nja, nja, nja! ZA TROLOVANJE JE POTREBNO UMIJEĆE, NEMEŠ TROLOVAT NA VAKIM TEMAMA SPODOBOOOOO!
Pusa.
:)
Ако си мислио да је оно моје горе троловање, ја сам озбиљан. Од бурека са месом ми је мука, не волим млевено месо, и признајем само бурек са сиром, који је откидачина.
BOSANCI SE KUNU U TO!
JEBAJGA, NEMAMO KOSOVO DA NAM BUDE SRCE SRBIJE!
BUREK JE U SRCU SVIH BOSANACA I HERCEGOVACA!
Чо'ек зна материју :)
SA MESO A MOŽ I SA SIR AKO NEMA SA MESO!
са 2 прста
С ПРСТИМА!
Š' rukama!
С рукама.
s prsti.
Sprsti.
Sprsti.
Sprstima.
са 2 прста
Аман!
(чест усклик у севдалинкама)
мене само занима, јел неко једе спрстима?
шомија више занима шта после радите с тим масним прстима?
О панталоне, а шта би друго?