Prijava

mylyca
шомија више занима шта после радите с тим масним прстима?

гурно би их у Лејлу Али, ако ме разумеш.

Са сиром и пицом. Иначе Нишлија сам па знам шта је добар бурек. И даље не могу да провалим како у Новом Саду (и не знам где још) једу са виљушком и ножем и још те сви гледају ко последњег сељака ако једеш рукама (што је јебено нормално).

Jbg nisam ni ja mogao da provalim što su me u Nišu ismejali na ulici i isprozivali što sam austougar kad sam napravio deset koraka više do kante za smeće da bacim papir.

Па због међутим. То ти је питање културе, јесте разликују се по цивилизованости Војводина и Југ, али то не мења чињеницу да је НАЈБОЉИ бурек у Нишу.

Puno toga je dobro u Nišu :)

Сарказам? Волим Ниш ал' ипак јесте кршина од града. :)

Nije sarkazam, svi naši gradovi su manje više kršine, posebno kad se dublje zagrebe, ima Niš svojih dooooobrih strana, ali da ne spemujemo dalje....

Sa pljeskavicom i lukom :)

S nemalim procentom alkohola u krvi, s obzirom da u Podgoricu teško da moš nać burek koji ne smrdi, nije premasan, od juče, ladan itd..

Спичке.

Ahah, kobjasn.

Prsti i litar jogurta.sa sirom.Moz i s mesom.BUREK BRE

Meso.
Sa sirom samo kada nema s mesom. Picaburek nije burek.

Мој буразер га једе с кечапом.

BUREK JE BUREK!onda idu sirnica, krompirusa, zeljanica itd. joj vi Srbijanci BUREK IS ONE AND ONLY!

У комбинацији са кромпирушом, бибером и јогуртом.

Samo i isključivo sa sirom. Ono sa jabukama mi je bljak, slatko i slano ne ide, onaj sa mesom može, ali nije mi omiljen, a prazan... Nekako.... Nema dušu. Dakle sirac u sendviču od praznog bureka.

Al' stvarno mi iz RS se uvijek pogubimo kad prvi put odemo u Srbiju pa narucimo burek...