Aj i ja da pišem malo u Murinjovu temu.
ESTŠ "Džoni Tesla", Kraljevo
Elektrotehničar elektronike
III-4
Srpski verovatno najgori, ne znam još za ove nove predmete...
Dalje još ne znam šta.
:*
Moj raspored k'o da su hiperaktivne simpanze sastavljale, koliko je nerealan.
A mi iz Kraljeva, tačnije moja škola zbog zemljotresa ide u 3 smene. Ja sam danas imao časove od 4h do pola osam. Dobijamo raspored danas za sutra već dinu dana.
I ti iz KV-a? Da mi nisi ti možda neki brat od tetke, tako nešto? :))
Ja mislim da si ti meni brat od ujka, al' ako ti kažeš da sam ti brat od tetke onda ok. :)
lol
Inače idem na mašinski fakultet u školu, moja će se oporavi sredinom otkoMBRAA lololo
Boli te kara, Fili. Ja sam rešijo odavno dupišem u Nišu kurnalističku, al videćemo kako i šta. Znaš već, ima još da se razmišlja. Niš je jebiga najjeftiniji, pa zato ću tamo didem.
Boli te kara, Fili. Ja sam rešijo odavno dupišem u Nišu kurnalističku, al videćemo kako i šta. Znaš već, ima još da se razmišlja. Niš je jebiga najjeftiniji, pa zato ću tamo didem.
Pa ono, taj rad, ali ja imam buraza u Indijanapolisu tako da mogu i tamo da studiram.
znaci isti smer
neces jebati
Moj raspored k'o da su hiperaktivne simpanze sastavljale, koliko je nerealan.
III-4
Srpski verovatno najgori, ne znam još za ove nove predmete...
Dalje još ne znam šta.
:*
A mi iz Kraljeva, tačnije moja škola zbog zemljotresa ide u 3 smene. Ja sam danas imao časove od 4h do pola osam. Dobijamo raspored danas za sutra već dinu dana.
мени уски ходници у школи, не могу да се ширим лајк а бос
III-4
I ti iz KV-a? Da mi nisi ti možda neki brat od tetke, tako nešto? :))
Meni ponedeljkom 8 a utorkom 4 casa. Treniraju nas.... Odoh da gledam drugo poluvreme, vracam se da kobjasnim posle.
EKONOM BANDAZIRA RUKU, A VI KAKO OCETE.
Ja mislim da si ti meni brat od ujka, al' ako ti kažeš da sam ti brat od tetke onda ok. :)
lol
Inače idem na mašinski fakultet u školu, moja će se oporavi sredinom otkoMBRAA lololo
Tesla u BG
elektrotehničar računara
I-6
Ajde napolje pichko?! Iziđi na neki čet.
Haha, fejzbučim!
:(
I ja isto, lololo
Šalim se, saću ti pročitam defke da vidim je l si ti za jezike il ne.
Ja cu na pravo, novinarstvo ili filoloski.
Pa ono, taj rad, ali ja imam buraza u Indijanapolisu tako da mogu i tamo da studiram.
земунска гимназија, не знам шта ћу, да сам знао, уписао бих стручну... трећа година
http://vukajlija.com/forum/teme/17446-tinejdzeri-vukajlije
Ja mislijo da već imate temu
Dušane, tinejdžer može da bude i osmak, a može i mlađani student. Razumiješ? A i nikome ne jedee leba.