U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
znaci isti smer
neces jebati
Moj raspored k'o da su hiperaktivne simpanze sastavljale, koliko je nerealan.
Aj i ja da pišem malo u Murinjovu temu.
ESTŠ "Džoni Tesla", Kraljevo
Elektrotehničar elektronike
III-4
Srpski verovatno najgori, ne znam još za ove nove predmete...
Dalje još ne znam šta.
:*
A mi iz Kraljeva, tačnije moja škola zbog zemljotresa ide u 3 smene. Ja sam danas imao časove od 4h do pola osam. Dobijamo raspored danas za sutra već dinu dana.
мени уски ходници у школи, не могу да се ширим лајк а бос
Aj i ja da pišem malo u Murinjovu temu.
ESTŠ "Džoni Tesla", Kraljevo
Elektrotehničar elektronike
III-4
I ti iz KV-a? Da mi nisi ti možda neki brat od tetke, tako nešto? :))
Meni ponedeljkom 8 a utorkom 4 casa. Treniraju nas.... Odoh da gledam drugo poluvreme, vracam se da kobjasnim posle.
EKONOM BANDAZIRA RUKU, A VI KAKO OCETE.
Ja mislim da si ti meni brat od ujka, al' ako ti kažeš da sam ti brat od tetke onda ok. :)
lol
Inače idem na mašinski fakultet u školu, moja će se oporavi sredinom otkoMBRAA lololo
Tesla u BG
elektrotehničar računara
I-6
Ajde napolje pichko?! Iziđi na neki čet.
Haha, fejzbučim!
:(
I ja isto, lololo
Šalim se, saću ti pročitam defke da vidim je l si ti za jezike il ne.
Ja cu na pravo, novinarstvo ili filoloski.
Boli te kara, Fili. Ja sam rešijo odavno dupišem u Nišu kurnalističku, al videćemo kako i šta. Znaš već, ima još da se razmišlja. Niš je jebiga najjeftiniji, pa zato ću tamo didem.
Pa ono, taj rad, ali ja imam buraza u Indijanapolisu tako da mogu i tamo da studiram.
земунска гимназија, не знам шта ћу, да сам знао, уписао бих стручну... трећа година
http://vukajlija.com/forum/teme/17446-tinejdzeri-vukajlije
Ja mislijo da već imate temu
Dušane, tinejdžer može da bude i osmak, a može i mlađani student. Razumiješ? A i nikome ne jedee leba.