Srednjoškolci na Vukajliji

1. JEBEM i na decijoj temi!!!!357

neces jebati

Marko kobjasnijo. Ja nemam pojma koje predmete imam u trećoj. Znam da imam matiš i sociologiju.

Moj raspored k'o da su hiperaktivne simpanze sastavljale, koliko je nerealan.

2. Aj i ja da pišem malo u Murinjovu temu.
    ESTŠ "Džoni Tesla", Kraljevo
    Elektrotehničar elektronike
    III-4
    Srpski verovatno najgori, ne znam još za ove nove predmete...
    Dalje još ne znam šta.
    :*

3. Moj raspored k'o da su hiperaktivne simpanze sastavljale, koliko je nerealan.

A mi iz Kraljeva, tačnije moja škola zbog zemljotresa ide u 3 smene. Ja sam danas imao časove od 4h do pola osam. Dobijamo raspored danas za sutra već dinu dana.

4. мени уски ходници у школи, не могу да се ширим лајк а бос

5. Ronnin

Aj i ja da pišem malo u Murinjovu temu.
    ESTŠ "Džoni Tesla", Kraljevo
    Elektrotehničar elektronike
    III-4

I ti iz KV-a? Da mi nisi ti možda neki brat od tetke, tako nešto? :))

6. Meni ponedeljkom 8 a utorkom 4 casa. Treniraju nas.... Odoh da gledam drugo poluvreme, vracam se da kobjasnim posle.

7. EKONOM BANDAZIRA RUKU, A VI KAKO OCETE.

8. I ti iz KV-a? Da mi nisi ti možda neki brat od tetke, tako nešto? :))

Ja mislim da si ti meni brat od ujka, al' ako ti kažeš da sam ti brat od tetke onda ok. :)
    lol
    Inače idem na mašinski fakultet u školu, moja će se oporavi sredinom otkoMBRAA lololo

9. Tesla u BG
    elektrotehničar računara
    I-6

10. Ja mislim da si ti meni brat od ujka, al' ako ti kažeš da sam ti brat od tetke onda ok. :)

Ajde napolje pichko?! Iziđi na neki čet.

11. Haha, fejzbučim!

12. мени уски ходници у школи, не могу да се ширим лајк а бос

:(

13. Mada sumnjam da ću tako nešto izvesti.

I ja isto, lololo
    Šalim se, saću ti pročitam defke da vidim je l si ti za jezike il ne.

14. Ja cu na pravo, novinarstvo ili filoloski.

15. Boli te kara, Fili. Ja sam rešijo odavno dupišem u Nišu kurnalističku, al videćemo kako i šta. Znaš već, ima još da se razmišlja. Niš je jebiga najjeftiniji, pa zato ću tamo didem.

16. Boli te kara, Fili. Ja sam rešijo odavno dupišem u Nišu kurnalističku, al videćemo kako i šta. Znaš već, ima još da se razmišlja. Niš je jebiga najjeftiniji, pa zato ću tamo didem.

Pa ono, taj rad, ali ja imam buraza u Indijanapolisu tako da mogu i tamo da studiram.

17. земунска гимназија, не знам шта ћу, да сам знао, уписао бих стручну... трећа година

18. Dušane, tinejdžer može da bude i osmak, a može i mlađani student. Razumiješ? A i nikome ne jedee leba.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.