Dužničko šizenje (doterani 'vamo Pekijevom govnjivom motkom)

1. Johnny Kurajber

A hvala ti što si me naučila da otvaram vlažne maramice ;))))

Pa ko će, ako neću ja! ;D
    A dobro, meni si uvalio ove felerično otvorene, što će da presuše do sutra uveče :P

2. Pa ko će, ako neću ja! ;D
    A dobro, meni si uvalio ove felerično otvorene, što će da presuše do sutra uveče :P

Da ljubavi ali nežnost, pogled i poljubac uz koji sam ti ih poklonio mora da se računaju :))))

3. Da ljubavi ali nežnost, pogled i poljubac uz koji sam ti ih poklonio mora da se računaju :))))

Naravno bejb!
    Nećemo da spemujemo ovde. Za naše izlive nežnosti imamo temu "Jebanje"!

4. Duguješ mi kikiriki

Izraz koji koristi dete kada mu slon na kvarno, dok gleda negde u stranu, otme surlom kesicu sa kikirikijem

Alo debeli, duguješ mi kikiriki

5. kakvo kul šizenjeeee, evo da se i ja malo pridružim

DUGUJEŠ MI KOSU
    kaže cura kad joj momak za vrijeme seksa pokida nadogradnju vrijednu 300 jevrića

6. Duguješ mi vreme

Česta misao jednog prosečnog poluosvešćenog ubice vremena, koju u sumornim časovima svoje dokolice upućuje samom sebi.

-Koja je danas godina?

7. Duguješ mi leteći tanjir

Izraz koji koristi svaki vanzemaljac kada pozajmi drugaru, takođe vanzemaljcu, leteći tanjir, a ovaj se katapultira iz njega malo pre udarca u asteroid, jer je vozio pijan.

- Pa šta uradi to kretenu?
    - A jebiga vozio sam pijan.
    - E duguješ mi leteći tanjir.

8. Duguješ mi zečeve

Izraz koji svi ljudi što vole zoološki vrt i zečeve govore Vuku Bojoviću, zato što ih nema više u vrtu, a došli su da vide baš njih

Posetioc zoološkog vrta: A izvinite gospodine Bojoviću gde su zečevi?
    Vuk Bojović: Nema ih više. Sada ih gajimo ovde ali samo kao hranu drugim životinjama koje jedu zečeve.
    Posetioc zoološkog vrta: Sram te bilo bradonja. Ja sam kupio kartu zbog njih. Duguješ mi zečeve.

9. Duguješ mi Koridor

Uzvik koji se upućuje Milutinu Mrkonjiću zato što palamudi sa koridorom već sto godina

- Milutine kada će koridor biti gotov?
    - U sledećem mandatu.
    - Neće biti sledećeg mandata debeli a ti nam duguješ koridor

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.