![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Evo je:
Duguješ mi pola kile kajmaka
I još jedna
Duguješ mi moderatora
A hvala ti što si me naučila da otvaram vlažne maramice ;))))
Pa ko će, ako neću ja! ;D
A dobro, meni si uvalio ove felerično otvorene, što će da presuše do sutra uveče :P
Duguješ mi tucanje
A dobro, meni si uvalio ove felerično otvorene, što će da presuše do sutra uveče :P
Da ljubavi ali nežnost, pogled i poljubac uz koji sam ti ih poklonio mora da se računaju :))))
JA DUGUJEM!
A KO VRAĆA DUGOVE???
munze konza!
Naravno bejb!
Nećemo da spemujemo ovde. Za naše izlive nežnosti imamo temu "Jebanje"!
Duguješ mi kikiriki
Hahahahaha :))
kakvo kul šizenjeeee, evo da se i ja malo pridružim
kaže cura kad joj momak za vrijeme seksa pokida nadogradnju vrijednu 300 jevrića
Duguješ mi vreme
Česta misao jednog prosečnog poluosvešćenog ubice vremena, koju u sumornim časovima svoje dokolice upućuje samom sebi.
-Koja je danas godina?
Duguješ mi leteći tanjir
- A jebiga vozio sam pijan.
- E duguješ mi leteći tanjir.
Hahahhahahah.
Duguješ mi zečeve
Vuk Bojović: Nema ih više. Sada ih gajimo ovde ali samo kao hranu drugim životinjama koje jedu zečeve.
Posetioc zoološkog vrta: Sram te bilo bradonja. Ja sam kupio kartu zbog njih. Duguješ mi zečeve.
Duguješ mi Koridor
- U sledećem mandatu.
- Neće biti sledećeg mandata debeli a ti nam duguješ koridor