linkovanje

1. ja il' sam budala il mi više linkovanje za redirekt ne radi više pokušo sam 43543353553 put i neće.

hajde sad da ti jebem mater

2. На шта треба да води линк?
    Овај ти води на главну страну

3. vodi mi na pretrazivanje hajde sad da ti jebem mater a trebo vodit na vukajlija.com

4. pto vređaš dečka, lepo ti objasnio a ti po majci! :D

5. dejs hitno nađi zanimaciju :D idi jebi kauč, čitaj, spavaj, loše utiče na tebe stvarno ovo blejanje u monitor :D ... a ne bi bez zajebancije otvaro temu jebote ovde !

6. nemoj da me vređaš, ja radim posao na kompu, pa naletim... Ne blejim stalno...

linkuje ti na naslovnu... ne znam na šta si hteo da linkuješ! Ovaj tvoj link izbacuje na vukajlija.com

7. ne vređam, nikad nemam tu namjeru :D..... pa problem je što meni neće ništa da linkuje, što bi džaba otvaro temu ? :D nemoj se uznemiravaš dejse :D

8. skočimišu što si zatupljen toliko ? cccc

9. Carapani vole da se zajebavaju na tudju tugu :P

10. Što sam zatupljen?

Okačio sam link slike. Tema je linkovanje, pa ko velim, da podarim jedan link.

11. vodi na vukajlija.com (tj. na naslovnu, logično), što si i linkovao. tako da ovdje nema nikakvih problema sada.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.