Windows 7 problem

1. Однесем ову моју кршину да ми реинсталира систем и стави ми седмицу. Али пиратска и сад ми тражи КЉУЧ ЗА АКТИВАЦИЈУ. Ако неко зна има ли неки програмчић за то или ако неко има кључ неко постује.
    Имам проблема слабо ми који софтвер ради док се не активира.
    Хвала унапријед.

2. Deško zašto otvaraš novu temu zbog takve gluposti?! Guglaj malo, naći ćeš sigurno.

3. Probaj ovaj

J7PYM-6X6FJ-QRKYT-TW4KF-BY7H9

4. Zovi tog lika pa ga pitaj

5. zovi milana tarota, on svašta zna

6. Елек, нисам толико глуп да не изгуглам. Али ни један кључ не прихвата.

7. Sine, skineš windows xp i reinstaliraš

8. Sine, skineš windows xp i reinstaliraš

+1

9. Sine, skineš windows xp i reinstaliraš

Xp ne može da se meri sa sedmicom koja je 100 puta bolja ne pamtim kad mi je zadnji put komp zabotovo dok mi se to na xp-u redovno dešavalo

10. Baš je stvar u tome što ti nije stavio piratski pa sad traži da ga aktiviraš :)

Skineš recimo Windows 7 Activator RemoveWAT by Hazar, run as administrator i rešiš stvar očas. Imaš na piratebay-u... eno ti link na pvt.

11. Ај' покушаћу сад.

12. izbriši u kontrol panmelu apdejt
    апдејт КВ971033 valjda, pa pokreni taj Remove Wat

13. Средио сам, хвала пуно свима.
    Може лок :)

14. E NE MOŽE!
    Ja ovo ne bih zaključavao.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.