Prijava

А ипак, има и нових бендова који јебу, ево има Вукашин Рајшић бенд!

Вуле и колачићи лолол

zato sto ima bolje muzike-dubstep.

Боља за пробаву, што јес', јес'.

blagh grrrrr nja njaa
nemas pojma.
metla na metal
metal klinac sranje
mletal nakovanj sex

blagh grrrrr nja njaa
nemas pojma.
metla na metal
metal klinac sranje
mletal nakovanj sex

Лололо, на чему си децхко? :)

Zato što ga slušaju ovakvi k'o Edin jer misle da je to kul a veze nemaju ni o čemu.

Zato što ga slušaju ovakvi k'o Edin jer misle da je to kul a veze nemaju ni o čemu.

Ништа ново, ал' ја не капирам ич овај пост :)

Jedino je crkveno pojanje prava srpska muzika ovo je sve đavolova rabota i gnev božiji je stigao

Zato što ga slušaju ovakvi k'o Edin jer misle da je to kul a veze nemaju ni o čemu.

Nažalost ovo ne važi samo za metal

зато што су то помахнитале ходе зла и секте, све те металике. вратите се својим коренима, одбаците сатанистичку металику и слушајте Бору Дугића и нормалне ствари.

http://www.spanja.com/media/catalog/groups/2991/thumbs/aquatemelj_205x500.jpg

Nisu namazali na vrijeme i kako treba. Ko ih jebe sad. Znali su kako kravlja krv ima jako korozivno dejstvo.

Nije metal propao. Ni jedna muzika nije propala zapravo, nije to životinjska vrsta ili biljka, pa da nestane. Sve je to tu, samo ako želiš da se baviš time, da mu veruješ i da ga slušaš. Svako voli nešto drugo.
Realno, Mejdeni, Metalika, Megadet, Slejer, Anajalejtor, Ajsd Ert, Blajnd Gardijan i ko sve već, eto ga tu. Nigde nisu pobegli. Ako nema novih bendova koji valjaju, to je njihov problem što ne umeju da sastave novu pesmu, tekst i rif. Ima ko može. U svakom slučaju, ništa od toga neće da crkne, ako mu ne dozvoliš.

I koji noobstep crni bre, 'alo.

Kao prvo, nije tačno da je propao, već je manje popularan. Ima razlike. Manje je popularan zato što je ljude jednostavno smorilo, ne možeš isti fazon da furaš četres godine i da se ljudi lože na to. Kad je to bilo novo, bilo je upravo zbog toga, nova i teška muzika, taj sekta imidž, kožnjaci, marte, seks-droga-rokenrol stereotipa, šutke, headbang, itd itd. pa se omladini sviđalo, i ložili su se u većem broju na to.
Pošto većini bendova fali kreativnosti, kopiraju ovo staro, na šta niko neće da daje vreme ni pare. A ne može Aksl Rouz sa 50 godina da ubedi ikoga kako se još pridržava seks-droga-rokenrol života, pa omladini to nije primamljivo.
A da ne pričam kako pop, dnb i dabstep ( daj bože da ovo lickit ne pročita :) ) dobijaju na popularnosti iz dana u dan, baš jer su fleksibilniji žanrovi, i jer nemaju publiku koja čim izađe nešto novo to označi kao : pozerski, lejm, blabla blabla. Evolucija je majka opstanka.

Održavaju ga u životu. Treba nam još mladog mesa koje će nastaviti da sluša metaliku nakon naše smrti. lol @Gospod Bog: Devolucija*

Devolucija

Jep, to i ja htedoh da kažem.

Jes vala, situacija i nije baš ružičasta, poslednji bend koji sam s gustom dodao u kolekciju mogao je Titu da svira, da je voleo takve stvari.

Ovaj podžanr metala je u procvatu, sve evoluira, pa zašto ne folk-metal? Na ovom spisku ima bar trećina odličnih grupa.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_folk_metal_bands

Не бих рекао да је пропао, већ је изгубио имиџ, јер није више кул да будеш ћупави ,,бед гај'' у кожњаку са мартинкама, већ је кул и фанки да фураш лила и розе мајице и да имаш пирсинг на језику, и по могућности да носиш лети шал.
Али највећа ствар у томе је што се музика временом мења, постаје или ,,тврђа'' или ,,мекша''. Тако да прилажем мој лични пример, поч'о сам да слушам метал из ,,корена'' тј. од првих албума Металике и Мегадета, па сам завршио на блеку и дету (од квалитетнијег ка неквалитетнијем). А и некако су ми ти бендови (Металика, Мегадет, Слејер) излизани, конкретно мислим на тај звук...

A i ne propada on u stvari. Pokupe cigani, prodaju, metal se reciklira, cigani kupe paštetu i kajlu, svima do jaja, Zemlja spašena.

Pa pazi, metal propada verovatno zbog nekih korozija i kuraca.