Има ли међу посетиоцима Вукајлије пратилаца ове сцене или барем ветеранских играча оригинала? Ако има, ваши омиљени играчи, омиљене расе, стратегије и мишљења о будућим турнирима, ма пример, Шаутрафт је сутрадан, учествује великан WhiteRa. Будући да овакве теме нема на форуму отворио сам је у нади да се повежу зналци и аматери(под условом да их уопште има).
Ja ne mogu da kazem da pratim turnire ali 2 sezone sam se drzao u top 5 u diamond 1v1 ligi (ovu sezonu nisam igrao ali planiram da nastavim kad izadje HoS). U potpunosti sam terran igrac i 90% partija igram sa Marine/Marauder/Medivac build-om, sa naravno modifikacijama u zavisnosti od protivnika (u vecini partija pravim i siege tanks a u slucaju da mi treba vise anti air-a naravno ubacim po kojeg vikinga da "prati" medivake). Kao svaki terran mrzim banelings-e i proton cannone ^^. Blejim na oko 70% pobeda i sasvim se ponosim time xD.
Nickname ne mogu da ti kazem jer account delimo ja i drug ... mada ja igram 95% vremena, on je samo bio "podrska" kad se placala igrica ;)
Ak' ću da igram Starkraft to je zato što izlazi milion malih modova za igru, možeš igru da pretvoriš od shootera do bog će ga znati... ovi veterani Warcraft 3 modeliranja su se baš uvežbali.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Има ли међу посетиоцима Вукајлије пратилаца ове сцене или барем ветеранских играча оригинала? Ако има, ваши омиљени играчи, омиљене расе, стратегије и мишљења о будућим турнирима, ма пример, Шаутрафт је сутрадан, учествује великан WhiteRa. Будући да овакве теме нема на форуму отворио сам је у нади да се повежу зналци и аматери(под условом да их уопште има).
Ja ne mogu da kazem da pratim turnire ali 2 sezone sam se drzao u top 5 u diamond 1v1 ligi (ovu sezonu nisam igrao ali planiram da nastavim kad izadje HoS). U potpunosti sam terran igrac i 90% partija igram sa Marine/Marauder/Medivac build-om, sa naravno modifikacijama u zavisnosti od protivnika (u vecini partija pravim i siege tanks a u slucaju da mi treba vise anti air-a naravno ubacim po kojeg vikinga da "prati" medivake). Kao svaki terran mrzim banelings-e i proton cannone ^^. Blejim na oko 70% pobeda i sasvim se ponosim time xD.
Nickname ne mogu da ti kazem jer account delimo ja i drug ... mada ja igram 95% vremena, on je samo bio "podrska" kad se placala igrica ;)
Gledao sam pre na eurosportu neke Korejance kako šiju, nema niko preko 50 kila.
http://verybadfrog.com/wp-content/uploads/2010/05/Meanwhile-in-Korea.jpg
ЗИЛОТ ЈЕБЕ. ЗИЛОТАРИ!
Мени најјачи протоси.. Увек направим зилијон керијера и удри миле!
Заправо постоје људи који играју то срање звано Старкрафт 2?
Skinuču pa ću vidim.
@Buksnetina Blago tebi kad naidjes na AoE aa -.-
@Warner Serem ti se u supu posle pola kile ajvara
@Filozof Malo teze ces "skinuti" starcraft 2 :/ imas free verziju ali 95% stvari u njoj su zakljucane ... bas su se potrudili da drze sve "legalno"
Е, вукајлијаши, тролери једни!
@ Rema Теран, а? Ја сам протос. Средња мајсторска лига, једном приликом ушао у високу, али ме разбише велемајстори.xD
@Buksnetina Каже се ЗЕЛОТ! Не гледаш Дан9.:Р
http://ru.twitch.tv/beastyqt?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.starcraft2-streams.net?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.starcraft2-streams.net
Ово је једини српски про играч, дечко зарађује по 3.000 евра месечно..па ви видите.
igrah keca pre skoro 10 godina,i dalje stojim da je najbolji RTS ikad, posle ejdž of impajers.keca!
Ak' ću da igram Starkraft to je zato što izlazi milion malih modova za igru, možeš igru da pretvoriš od shootera do bog će ga znati... ovi veterani Warcraft 3 modeliranja su se baš uvežbali.
@ Buksno Јеси ли играо оригинал? Ја овде превасходно мислим на оригиналну игру, будући да не можеш да се такмичиш са пиратом.
Јеси ли био на неким турнирима? Омиљени играч, омиљена стратегија? Макро, микро стил?
@ Triša Под обавезно купи оригинал. Пират ти ич не значи.
Znam GESerb-o, govorim o mapama....