Prijava

Е'о 'вако...
Боли ме патка што је прекасно, дако неко прочита сјутра.

Занима ме колико течности уносите у организам и колико се знојите?

Контам да су те двије ствари повезане или гријешим?
Значи ако више уносиш, више се и знојиш....

Питам то јер ја нпр данас од 14:30 до 17:30 сам унио најмање 2 литра течности, попио сам 6,7 чаша воде и два или три сока. Дакле само у том периоду, а иначе јако пуно воде пијем, немам шећер, далеко било, слабо и једем слатко, него тако ми нешто организам тражи воду или сам га ја навикао на то. А и обично пишам тако исто доста, а данас нпр нисам, можда 2 или 3 пута и то не пуно.

Е сад, много се исто знојим, је ли то због тога?
Нпр не смрди ми зној јер се јелте купам, али ми мрзно оно, мајку му, идем улицом и сав мокар, бљак....

Е сад да вас чујем :)

ЕДИТ: Зими се не знојим, осим кад идем неђе даље, а брзо идем па се много гријем.

Ошишај се, мање ћеш да се знојиш делијо:)

Није ми дуга коса, и не знојим се по тинтари :)

Ma kakva kosa, ja sam stalno ošišan na četvorku-kec i vitak sa 75 kila, pa izađem negde i preznojim se ko vepar. Sedim u basu, gola voda, a riba do mene ni kap znoja. KAKO TO BRE? Unosim 2-3 litra koječega dnevno, jogurata, mleka, vode, koble.

Kakva tema sunce ti jebem.

Puno se znojim, kad je vruce pijem k'o nezdrav.

Ne želim da pričam o znoju. Degutantno je :)

Imam druga poput tebe,on da sedi na sobnoj temperaturi izgubice litru znoja,jednostavno takav mu organizam. Ja sam bas fizicki aktivan 7dana u nedelji bez pauze i tada se i znojim,kad trcim,treniram,dizem tegove i to. Ali dok hodam i dok sam na suncu jok. A vode pijemo ja i keva zajedno dnevno otkinemo balon od 5L. To je samo voda,ne kola,pivo i ostale tecnosti

Ja mislim da unos vode nije mnogo povezan sa znojenjem, jer znoj ne sluzi da izbacis visak vode, vec da regulises temperaturu organizma. Mada, opet, nisam ja neki strucnjak. Sad, drugo je ako pijes sokove, kafu, alkohol i to.

Минимално попијем 3 литара дневно, и још толико знојењем избацим утоком овох дана док одем до продавнице и назад. А док сам радио напољу неке 3 недеље уназад пило се и до 8 литара дневно гарантовано.

Ја попијем око 3 литре воде дневно, на тренинзима се знојим к'о нездрав, а од врућине скоро ни мало...

А ја кад тренирам изгубим таман литар, два зноја :)

I ja sam od onih što se mnogo znoje... isti problem ko Smarko.

Ja sam uvek trčao kao manijak na fudbalu, a nikad se nisam znojio puno. Zbog toga su me drugovi uvek zajebavali. Dobro je znojiti se puno, zbog zdravlja, izbacuju se toksini. Ja popijem dve čaše vode dnevno, ali pijem dosta soka. Sve je to stvar metabolizma, kao i broj kenjanja dnevno. Onaj koji nuždi četri puta dnevno, ima da živi sto godina.

Ја се доста знојим. Ај океј што се знојим, него се знојим кад се око мене нико не зноји. Није проблем кад сам на отвореном, већ ме јебу затворени простори, нарочито они где је слаба циркулација ваздуха, нпр. аутобуси. Чим уђем у аутобус, будем гола вода за минут.

Штавише, мање се ознојим кад одем на трчање, пошто се, јелте, крећем и хлади ме ваздух, него кад мирујем у бусу.

Džimi, kupi mečku kabriolet i boli te kurac. :D Isto se mnogo znojim, ali to je i logično zbog kilaže, tako da to nije nikakva misterija... Ali što mrzim kad je fazon malo hladnije uveče, ovo doba godine, i kad obučem nešto malo toplije i oznoje mi se jebena leđa nenormalno!

Mislim da se čovek intenzivnije znoji kada se nalazi u stresnim situacijama. Npr. ja se na ispitu oznojim više nego kada igram fudbal.

Све је то релативно и зависи од више фактора, пре свега генетике. У најгорем случају имаш хиперхидрозу.

Ја сам мога' да умрем сто пута до сад и да васкрснем док ми ти одговори :Д
Не постуј у старим темама, кажњава се то баном