Каје требало да се шутира пеналтик,казна строга,најстрожа..Жонпи се изневерево и стао крај линије типа аут.Почели са свађом типа најоштријом
Колара и Видара..Пижон узо справу врсте мегафон и дере се у фазну "Станкела реагуј",а мои кумара прича с Јанезима о стању Либии..Каже мени жонпи:
"Саје све на теби,неа више зајебавања",а наш како пљује жонпи...
Обришем фацу од течности типа пљувачка и проба...
бих му сецкао ону кесу што му држи јаја, мало по мало, све док једно јаје не би испало напоље, па се онда заглавило негде између и онда тако остало пола напољу, пола у кеси, фактички, то једно јаје би му окрпило ту рупу. Док бих му друго извадио и бацио га пацовима да поједу, мамицу му јебем недуховиту.
Ахахахаха.... Плагијаторска говна.... Макар да су квалитетна плагијаторска говна.... На колац их треба набити.... Мада, судећи по страни, уживали би у томе....
Samo da napomenem što se tiče fazona ako želiš bitću ja vouou jeaje program tvog kompjutera Pantela koristi samo Vukajliju, nikakvi tviteri fejsbuci mnogo to otuđuje takoreći ljude.
Samo da napomenem što se tiče fazona ako želiš bitću ja vouou jeaje program tvog kompjutera Pantela koristi samo Vukajliju, nikakvi tviteri fejsbuci mnogo to otuđuje takoreći ljude.
Мачко, па где си ти??? Недостајао си нам, хвала што си раскрингао говна плагијаторска!! ЈЕДАН ЈЕ ПАНТЕЛА, КУРВИ ЈЕ МНОГО!
Рипортовало га брдо људи од јутрос, ал изгледа да то срање ради само кад нека цава окачи сису на фејс, јебем ја њима маајку у гробу и дијете у кољевци!
бих му сецкао ону кесу што му држи јаја, мало по мало, све док једно јаје не би испало напоље, па се онда заглавило негде између и онда тако остало пола напољу, пола у кеси, фактички, то једно јаје би му окрпило ту рупу. Док бих му друго извадио и бацио га пацовима да поједу, мамицу му јебем недуховиту.
Dankela neverue.
Prijavljeno gnjilo govno! Metodom kurcem u riport!
A sad recite, ko je to od vas? A možda sam i ja? lolo
Сине, за ово
Колара и Видара..Пижон узо справу врсте мегафон и дере се у фазну "Станкела реагуј",а мои кумара прича с Јанезима о стању Либии..Каже мени жонпи:
"Саје све на теби,неа више зајебавања",а наш како пљује жонпи...
Обришем фацу од течности типа пљувачка и проба...
Ахахахаха.... Плагијаторска говна.... Макар да су квалитетна плагијаторска говна.... На колац их треба набити.... Мада, судећи по страни, уживали би у томе....
Nači neveruem,bitelju sam fudbala tipa Grobar a imate podršku vrste golema....Tole koma,a Bjekara i Zekara neveruu...
Ljubac ogromanjski od Pantele ovoliiiiiki.
Ljubac ogromanjski od Pantele ovoliiiiiki.
Мачко, па где си ти??? Недостајао си нам, хвала што си раскрингао говна плагијаторска!! ЈЕДАН ЈЕ ПАНТЕЛА, КУРВИ ЈЕ МНОГО!
ја исто пријавила страницу и написала им да умру..
Смрт фегетлији јебем му семе мртво!!!!!111111
Мене блокиро курва. Да ли тај рипорт ради уопште?
Ја га рипортово и са правог и са оног мог педофилског налога... СМРТ ФАЛШ ПАНТЕЛИ
Али ја му стварно желим смрт...
Рипортовало га брдо људи од јутрос, ал изгледа да то срање ради само кад нека цава окачи сису на фејс, јебем ја њима маајку у гробу и дијете у кољевци!
Dankela neverue.
Prijavljeno gnjilo govno! Metodom kurcem u riport!
A sad recite, ko je to od vas? A možda sam i ja? lolo
ПАНТЕЛА ПАНТЕЛА КАПИТЕН НА ОСМА ДВА!
Ja vido taj nalog još pre neki dan ostavljao komentar na jednom sportskom sajtu
PODRŠKA PRAVOM PANTELI U VIDU TOG NEKOG DVANAESTOG IGRAČA!
http://vukajlija.com/pantelic/476345#comment_1572107
pa cekaj jel na tviteru brat pantela u ofsajdu jeste ili nije? dotpratim ako je nalog vrste lazan??
pa cekaj jel na tviteru brat pantela u ofsajdu jeste ili nije? dotpratim ako je nalog vrste lazan??
Да, мачко. Објаснио Пантела изнад да једино Вукајлију користи, дакле слободно га метни на игнор на том твом Твитеру, или како већ.
http://vukajlija.com/var/uploads/illustrations/200911/141287/trenpanta-kovilovoirsk3-1.jpg MA ON JE KRALJ!