Начи Пантела !!!

1. све је то ок, страница на фејззбуку је рипортована и од мене али скапирајте коментаре рибе овде http://www.facebook.com/pages/Pantela/270194256332532?sk=wall&filter=1 лолололол већи ретос од плагијатора (пребацити на све коментаре...)

2. Ахаха, Дедеићу Мираше, фала за линк, никад не бих видео како ме је лик испрозивао, читам ово и кома!

Pantela
    Кацам видо колко људи врсте трол оставља коментаре методом троловања подметодом капс лок зелена лампа,морам нешто да кобјасним...Ова страница е направљена заебанцие ради..И тео сам да дивим како ће Данкан и њему слични реаговати пошто су и сами тролови љигави...
    Љуби Пантела!

Ахахахахахах- "Данкан и њему слични". Какви смо расни љигави тролови лоло

3. Читам га мало, чкоде покушава да имитира Лакија и Цару, дакле неко је ко купи форе са Вукајлије. Само ми бедара што не сме са правог налога да нам каже какви смо љигави, него ћути к'о пасуљара мртва са шајге.

4. Koi gej ja sam vido još pre par dana taj nalog al sam konto da je pravi pantela ne oklagijator isto sam mislijo za onog sa tvitera a sad viđeh da pantela reko da koristi samo ovaj sajt
    koi gej oklagijatorski

5. Nači i ja sam prijavila. Tip je pička vrste karakterna.

6. Људи начи зовите Соса на телефон врсте мобилни да одради неку хакерају и да им упадне на ону страницу и сјебе све типа изнутра јер су ђубар најгори!

7. Obrisaše komentar, jebo ih pas!

8. Pantela baci neku definiciju matiraj oklagijatore pantela

9. Само да вас све поздравим, и да вам кажем да вам је тема одлична. :). Иако не волим Пантелића, и уопште мушкарце са дугом косом, због овог нашег и ваше сјајне теме успела сам да га заволим :))). Пратим ово редовно, али тек сад могу да поставим пост на форуму, па се надам да ћу бити од користи. И да нећу патетисати као у дефиницији :))

10. Данка Фергусон

ahahahahahhaaahhaahahahahahhaaahhaahahahahahhaaahha

11. Pička je sad ukinuo opciju da možeš ostavljati komentare, ako ne lajkuješ stranu.

12. U stvari nije, mene je blokirao.

13. Ја кажем љомбер неки са сајта који не сме да се огласи ође. Ае, чкицепи, јави се!!!11

14. Eve ga, misli da je lud (nakon kamare obrisanih mojih komentara)
    http://img847.imageshack.us/img847/2900/pantela.png

15. Ja više ne mogu. Banovala me pička. Ionako će da obriše. Ne kontam ljude koji brišu kada se napiše bilo šta protiv njih.

16. Kako da te ne banujem kad mi smaraš po grupi!

17. Данка Фергусон

Зовем се Јована, имам скоро 20 година, бруцош сам на Правном Факултету у Београду, а иначе сам из Панчева. Довољно за почетак :)))

pre 9 minuta

Nači PanČela.

18. Како не конташ, Село? Пичке и јајаре. То је класична дефиниција таквих предмета.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.