Начи Пантела !!!

1. ubode tviterpantela ponekad pantelinu zicu. nije siso stativu, prekaljeno dekra, ali nekad i ubode... taj neki raduljica

2. trltrl

ubode tviterpantela ponekad pantelinu zicu. nije siso stativu, prekaljeno dekra, ali nekad i ubode... taj neki raduljica

И мени се то учинило у први ма'. Међутим ако је ПАнтела дошо и матиро претходним својим постом на овој теми, начи да није он на Твитеру. Ја само овог нашег признаем.

3. a jeste matiro ovo poslednje :DD jebemti fejkere!

4. Јел сам и даље једини који зна ко је Пантела 10??

5. Јел сам и даље једини који зна ко је Пантела 10??

јок јок

6. Начи, хотел блеја на прозору, кумара и ја пецамо неке рибице типа до 22 дине нећемо неке половњаче. Ка наилази Жигара ишо да пазари неке шњеви, и стане у вного са најкаром кацам видо то бацимдо е Жигара слеп си ко Стојке гоша!!! А Станкела кома !!

7. Фејзбукманијак
    Јел сам и даље једини који зна ко је Пантела 10??

Овај наш или онај лажни?

Ја сам људи скроз збуњен сад....

8. Ја бих сад више волео да сазнам ко је лажни Пантела. Само да бих му дао до знања да ћу да му се искењам по фаци кад га сретнем...

9. ja znam ko je lazni. moze trampa na pvt. gej cimanje stop.

10. Знаш курац, тртлава... Ко и Фејзбук и Хугочавез што знају ко је прави...

11. А није значи Џофри.... Моје извињење човеку што сам га напао без разлога....
    На линку што је неко оставио са обрисаном дефиницијом која је управо на сајту лажног Пантеле пише да је аутор ЛепиСемберац....

12. dobro, dankane jel sve moras da mi useres!!? neko bi mozda poverovao. kakav lik..
    :D

13. Гешихте, ко је бре тај чкоде? Нека фуњара која покушава да се окити туђим перјем? Ео поруке за њега, синак, мош само да се окитиш Данкановом китом, наш кака лепа кита, Данканова...

Тртлава, зар ти мислиш да сам ти ја упропастио ту лејм зонфа? Ололололо

14. Сељачино, свака ти дала! Овај интервју је доказ да је Пантела10 уствари Марко јебени Пантелић, оригинал, јеботееееееееееееее

15. То је овај лик.... http://vukajlija.com/recnik/autori/44242

Је л' се море видети администратор илити креатор те групе на Фејсбуку?

16. ФАКТИЧКИ ТИ ПРОДАЈУ ШЕВУ ТО ЈЕ АБНОРМАЛАН НАПОР!!!! Ово је јебени оригинал!!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.