Начи Пантела !!!

1. МОДЕРАТОРИ ОДБАНУЈТЕ СОСА ДА ИМ СЕ НАЈЕБЕ МАЈКЕ НЕКОМ СКРИПТОМ!

2. OTIŠO SI PANTELAA OSTALE SU MUKEE:: UVEK ĆE TE VOLATI KLOŠARI SA VUKEE

3. I to što veliš, Dankane. Jedino što me i dalje drži u životu je tvoja svi-navijamo-za-nju veza sa Dankom.

4. Пантела јебе ! Он својим паламаром од пола метра оплођује гркиње у део тела врсте рч, док га Фејса баца у несвест замишљајући да бар једном може да га угура у рупу коју је Пантела ђубрио !

5. Хахаха каква пичкетина, ударио ми забрану, не могу да коментаришем...

6. Храбри Краљ Џофри
    Kako da te ne banujem kad mi smaraš po grupi!

А ти ли си тај опасни, недуховити плагијатор?
    Осмисли нешто своје брате па направи групу, не зарађуј славу на туђим стварима....

7. Храбри Краљ Џофри
    Kako da te ne banujem kad mi smaraš po grupi!

Ja se iskreno i dubokoumno nadam da si se tom rečenicom zajebavao.

8. Како вас је Фриџо Љукра натоварио, нисте свесни колко нисте расни! Он је можда једини лик који ако би одлучио да плагира Пантелу, то би урадио 99% успешно, јер је чкоде кома!

9. Је л' ти овако причаш и у РЛ??? Данкане???

10. Žonpi i ja neveruemo... a Stankela i Dankan koma!

11. Данка Фергусон

Је л' ти овако причаш и у РЛ??? Данкане???

Причам.

12. Данкан удара риплај категорије одсечан.

13. Ne zajebavam se. Šta ćete sad? Evo me tu sam, javio sam se!

14. Ало, мармуне, лизни ми јаја, ниси ти Пантела, објаснијо сам те горе, ту неку интелигенцију коју поседујеш и то. Мојне нас да товариш, мојне тебрекс :)))

15. Dankane čekam te ispred STR 'LIPA'!!! Dođi ako smeš!

16. Храбри Краљ Џофри

Dankane čekam te ispred STR 'LIPA'!!! Dođi ako smeš!

Ок, али ти понеси штаке, да би имао како кући да се вратиш! Што би Мали Прст реко мени на ПВТ давно олололо

17. I Džofri se kurčio, pa mu dokurčilo.

18. Храбри Краљ Џофри

Dankane čekam te ispred STR 'LIPA'!!! Dođi ako smeš!

Данкан Фергусон

Ок, али ти понеси штаке, да би имао како кући да се вратиш! Што би Мали Прст реко мени на ПВТ давно олололо

Čekajte ljudi, zar nije Trošarina jedino licencirano mesto za rešavanje sporova na Vukajliji?

19. Nači vratimo se diskusiji vrste tema. Kacam bio klinac kao pikali mi baliju širom vrelih asfalta našeg malog mesta a ono pantela furne golfarom kroz grad. Mi klinci ono brate snimi pantelu taj zonfić a usta otvorena resavska pećina taj raduljica.

20. Naci ste videli na Jurosport bio hajlajts lige tipa grcke, Pantela ga munuo metodom volej, tipa nabac, gosa se pruzio ko Zigara a Dzabulani u precku pa dole pa u precku, sudija jeste go nije go jeste go, gosa ne verue, ono zonfa kao.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.