Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
HAHAHAHAHAHA IRVAS!
OP OP
NASAO SAM LAZNOG PANTELU MAMU MU JEBEM
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000755823105
90% sam siguran da je on
jer me iznapusavao u porukama da mu ne spemujem grupu, a posto ni jednu grupu nisam spermovao (osim pantelinu) kontam da je on
ŠTO SI ŠUPAK DENISEEE DENISEEE DENISEEEEEEEEEE
Који шупак плагијаторски.... Је л' зна неко ко је тај лик?
ЕЛ ОВО ДЕНИСИКС?
Је л' био тај Денисикс ктитор? Некако је морао да види ону обрисану дефиницију што је окачена на ту Фејсбук групу.... Мени и даље Семберац делује да је главни плагијатор управо јер ју је он направио....
Боже, први коментар на његову прву дефку ми је био ''Ovo je odabrana defka!? Strasno!'' , а кад сам је прочитао трећи пут, осећао сам се глупо што сам то написао, јер прва два пута ништа нисам контао, сад ових пет дефки читам сваки дан и не могу да престанем да се смејем. Пантела краљина!
Само да јавим да је готово с Пантелом а и да yдовољим знатижељи вашијој. А нисам раније реко вама који сте питали преко ПВТа чији је Пантела дупли јер није никаки дупли, Пантела је Пантела и ај здраво. :)
Плус да поручим овима с твитера фејсбука пички материна, било би лијепо да сте питали да ли је реду да штагод, но...
Љубичево! :)
Сасвим реално, кад погледаш.
mojne da ides pantela ko god da si, pisi legendo, potreban si ovom sajtu u moru ovih losih, neduhovitih definicija
sta je Kafka pisac hteo da kaze? ne kapiram
mojne da ides pantela ko god da si,
?!
Јеботе, невера.
А Кафкала кома.
Начи Кафкала је од Пантелиног случаја направио ПРОЦЕС.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/323617-ebem#comment_1655332
Овај лик је недуховит и користи те Пантелине форе.... Плагијатор или само копира плагијатора?!
E pa Kafka majstore samo da ti kažem, provalio sam te slučajno pre metar i po dana, ali nisam podelio ni sa kim da si Pantela, i sada najzad mogu i javno da pustim svoj neizdrž i da ti čestitam na pokretanju jednog celog novog subpravca slenga tj. načina omladinskog izražavanja. Kafka, kreatore!
Па Кафка мајсторе, ја нисам ни могао предпоставити да си ти Пантела, што је кул јер си некако искочио из сенке. Додао си нови правац у свакодневном изражавању (не зајебавам се, има људи који су почели тако да причају), и велико поштовање за то. Али ипак мислим да би Пантела10 требао да се опрости једном дефком и испрозива ове мангупе са фејса, тњитера, пички материна. Љубац к'о Аустро-угарска.
Svaka čast za ovo umetničko stvaralaštvo. Nažalost smarači koji će da forsiraju Pantelin jezik u svakom trenutku ima da smore i da bace ljagu na Pantela10
kudos za kafkelu! car :D