U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
" NEK CRKNE KOMSIJI KRAVA, KO GA JEBE I AKO JA NEMAM NIKAKVU KORISTI, BITNO DA JE CRKLA"
-----
Ne da crkne krava, nego da se vrati onome od koga je ovaj ukr'o. ;)
dakle, ja sam ubedjen da je Pantela dupli nalog Dankana Fergusona....
mozda preterujem, mozda je glupo, mozda sam istripovan, mozda sam precenio Fergusona...ali od prvog dana mislim da je samo on sposoban za sprdacinu tog tipa...
ja sam isto mislio da je dankan, tj zajednicki dankanov i burzumov. ali kaze kafka da je njegov, a ja kafki sve vjerujem
el ti znas da je Dankan upao kafki na profil?
kafka ne pise vec 2 godine
"she died 3 years ago" osećaj :))
Misliš da je jedino još Dankanu ostalo te neke kreativnosti i sposobnosti da malo razdrma sajt iz ove učmalosti?
Знате шта је Пантела? Мем. Јебени интернет мем, један од милион. Кога бре боли курац оклен је он потекао? Свака част Кафки на почетној креативности и све то, али од Пантеле је створен шаблон (попут нпр. Адвајс Дога или Бечлр Фрога) кога свако може да користи. Постао је виралан и више није ничији. Јавно интернет добро. Сви ви можете да створите "лажне" Пантела налоге на Твитеру, Фејзбуку или чему већ, нико вас не спречава. Ионако изваљујете те фазоне већ недељама. Ако вам смета чињеница да је Пантела постао познат и ван вашег малог клуба, онда сте јебени хипстери. Понашате се ко Валсинарб покушавајући да објасните људима да не компрехендују.
Vojtek, ja ne izvaljujem te fazone, niti nedeljama, niti danima, niti ikad...
Dub, ne mislim da je samo Dankan sposoban za tako nesto, ali on mi je prva asocijacija...kazem, mozda sam se istripovao...
a kafka je definitivnio umro, bar sto se sajta tice...
Wojteče, pa ti si rekao da Montevideo nije dobar film, daj molim te... Da te samo Bjelogrlić čuje...
Jooooj, kako je fino to kad vam za src priratu autorska prava.
Složio bih se sa Wojtekom. Realno sad i ne bih voleo da saznam ko je Pantela.. Jebemtikrv pa dotle je došlo da ga i Djoković prati na twiteru...
Otimate se oko Pantele kao ženke oko stvari na rasprodaji. Njojtek objasnio. Kakve veze ima što ga koriste ljudi van ovog sajta? Ovo je sajt, a nije jebena sekta pa da ništa ne sme da ga napusti. Nije dobar kao pantela10. Koga boli kurac? Autor i onako ništa ne piše dva meseca. Evo, ja , koga bole kurac ko stoji iza profila na internetu, sam plakao i na ovdašnja pisanija, kao i na fb i twitter pisanija. Bitno je da je ljudima smešno, eeej rođaci!
Po toj logici, ajde onda da modulatori zaključaju temu o Ivani Žigon, jer je poteklo sa twittera.
Naravoučenije: Opustite se i uživajte. Niko vas ne tera da gledate Pantelarove misli na fb-u i twitteru.
Aleksandar
sreten
pera
Eto, i ja sam video to od sretena, bacite me lavovima. :)
Ovim je za vjek vjekova rasterana tama sa ove teme. Istorijski trenutak, i neka se zna da je to poteklo od autora Wojteka, da ne dođe opet do neke potrage za stvaraocem ideja koje zaživljuju kod domaćeg stanovništva a i šire.
Zbogom Pantela i Kralju†
U životu jednog roditelja dođe taj trenutak kada morate shvatiti da je vaše čeljade odraslo i da su mu se krila raširila i tad ga treba pustiti da odleti i poželeti mu da ga struje nose visoko.
Tvorcu ostaje samo da se ponosi i da nekada kada popije kaže "ja sam to napravio". Nebitno što mu neveruu, on zna.
Leti Pantela♥
lolo
cisto da ne bude da sam iskuliro. nisam bio tu pa da ispostujem.....
a ljudima kojima je cudno sto se bunimo, stvar je u tome da su i ovaj na fejsu i onaj na tviteru mogli samo jednom jebenom recenicom da kazu da je ideja potekla odavde i to je to.
Panteli, ko god on bio, se sigurno ne svidja to sto su mu ukrali ideju i sto ih je ta ideja "proslavila". Kradja je kradja, pa makar to bila i najobicnija fora sa interneta....
Dobro, mogli su da kažu , ali nisu. I šta sad? Zbog toga ćete da se ponašate kao neka deca?
Ako nisu priznali, kakve ima veze. Njima ( ne) ide na dušu, ne vama. Aman.
meni je ovo isto kao kad su se ljudi bunili sto Ivan Ivanovic krade fore. u cemu je razlika? ne sjecam se da je iko govorio da je Ivanovic bio u pravu, prvi se sjetio jebiga... a sad je ok? kurac je ok....