Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nešto ne vidim da se bilo ko buni osim par likova koji svojataju Pantelara oriđiđi.
covece puna tema bundzija, sta ti je.
jedino ste ti, hazard i vojtek stali uz lopova, ostali postujemo odje iz bunta lolo
Пантела, дај нам шифру профила да напишемо још коју дефку. Нећемо те изневерити.
Мали Мокри Љуб. :*
Koliko ljudi ovde podrzava plagiranje, zlo. To je onaj nekreativni tip ljudi koji u zivotu koristi samo fore sa vukajlije i tako skupljaa poene u drustvu. Da je decko stavio na pocetku link od Pantela10 profila na tviteru i da je rekao, evo ovako je jedan lik pisao, sada cu ja u tom fazonu da pisem na tviteru i da je krenuo da cepa, ne bi mu niko zamerio iako lose pise. Sramota je ukrasti ceo fazon, pisati ga i kopirati fore odavde a pricati da su svi plagijati sem tebe.
Dobro, ljudi, izvinite, neću više pisati po tviteru, jebo vas tviter u kurac, da sam znao da će to toliko da vas dirne ne bih nikada, jebiga, nisam mislio ništa loše.
jel video neko na tweet wallu u emisiji zene brata pantelu?
Pita ,,Jel ima neka zena za igru vrste stiskavac?'' ali nisu procitale voditeljke
ja sam umro od smeha
Sad kad bude neko u mom društvu koristio Panteline fore, ja ću samo da kažem "pih, ja sam znao za te fore pre nego što je postalo mejnstrim :hipst: :hipst:". Nabaviću i hipsti naočare.
Pa nije plagirao fore, već je uzeo šablon. A to, koliko sam ja upućen, nije plagiranje.
Možda zato što ne buljim u Vukajliju po ceo dan nego šljakam kao mazga tako da defke izbacujem kada stignem a ne u uštopovano vreme kada je najviše ljudi onlajn, o liče sa avatarom homoseksualnog nogometaša.
Ne ide mi na kurac toliko to što neko plagira, ajd' nema veze nego što se u medijima fura onaj pederko sa tvitera i fejsa a ne naš Pantela. LAŽNI PANTELA JEBEM TI SEME MRTVO!
Једна ствар: Ко је прави Пантела може само да зна Раде Лацковић. Кренимо му стога у походе да га измолимо да нам каже ту свету тајну.
Nije kriv Pantela, već mediji.
Pantelić je pravi Pantela, Kafka laže i niko nikada neće moži da me ubedi u suprotno.
Evo u 24 časa opet prilog o tviterašima, i brata pantelu opet nahvališe.
Tviter Pantela se uzento kada sam pomenuo ovde da ga moze tuziti pravi Pantela i da mu naplati debelu odstetu pa je napisao na profil. Напомена: Профил је искључиво шаљиве природе и треба га третирати као таквог. Samo nije svestan da mu ni to ne pomaze ako Pantela odluci da ga tuzi. Morace stan da proda. Evo ga ovaj clanak sto kaze Petar.
http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/najduhovitiji-tviterasi-srbije/18946.phtml
А шта ја да радим што су ми украли Ивану Жигон, правда ѕа мене
И то ви вукајлијаши поштењачине лоло
А јеби га сад људи, није у реду ђапати тако туђе форе и приписивати их себи.... То је проблем, а не ко их и колико користи (мада лику који је направио Фејсбук групу јесте проблем, јер једине духовите ствари су оне које је директно копирао од Пантеле10)....
И на овој теми је исто свако правио нешто на ту фору, ал' се знало чија је идеја (профил, а чији је и даље појма немам, да ли Кафка, да ли Данкан, да ли Бурзум или неко четврти) и није нико ништа присвајао....
A da vas Mikrosoft tuži što ovdje drkate vašim piratskim operativnim sistemima?
Ми смо само жртве софтверске пиратерије!