Начи Пантела !!!

1. Ако.....
    Ево и Лекић почео голове да даје и то Барселони.... Само да не буде као Жигић прошле сезоне кад је знао само Арсеналу да их забија....

2. Ма Жигара и Лекара у нападу и још Антара на клупи.

3. Može li neko da mi kaže kad je nastao taj fazon "Kacam rasan"? Ima li neko link na Youtube kada je on to rekao ili neki drugi izvor?
    Hvala unapred.

4. НАЧИ ПЛАЧ...

Ма иди, бре, како сам се сморио кад сам чуо да се Пантела повредио. Репрезентација нам је потпуно саката у нападу. Свака част Лекићу, малом Марковићу, Сулејманију и Жигићу, али без Пантелића у великој форми, неће нам бити лако у овим пријатељским утакмицама. Проблем је и то што има 33 године и сигурно да му неће ићи лако опоравак као играчу 20 и нешто година. Срећа у несрећи што је то кост, па ће то зарасти, катастрофа би била да су нпр. лигаменти у питању.

5. али без Пантелића у великој форми,

био је он у већим формама док је за Херту играо, па је дао курчину за репрезентацију. Немој се заваравамо, ово је одлична ствар, нема њега и Жигића, капирам да ће овај Лекић да донесе нешто ново. Ал реално и од тога слаба вајда

6. , капирам да ће овај Лекић да донесе нешто ново. Ал реално и од тога слаба вајда

Лекић спада у групу мени омиљених играча, пре свега као бивши играч Звезде, али мислим да не може од њега сад да се очекује нешто спектакуларно. Мада у комбинацији са Сулејманијем, то може да личи на нешто. Један је типични нападач-сидраш (Лекић), а други одличан техничар (Сулејмани). Не би то био лош тандем. Мада опет Пантелић је ове сезоне наш најпродуктивнији нападач.

7. Ne mogu više da podnesem oduševljavanje ovim govnarom na fejsu. Da ga prijavimo za govor mržnje?
    http://www.facebook.com/pages/Pantela/270194256332532

8. Па братац, нисмо ли га пријављивали масовно кад је направио тек био ту групу и имао пар стотина чланова и тад нису обрисали.... Тек сад са 86 'иљада ће их болети курац да ураде нешто.... Ма може да има и милион фанова и даље ће бити плагијаторско говно.... Штета је једино што оригинални Пантела не пише више....

9. Ја написо песму типа баладу потипа бијографску и пријатељску о богуоцу. Послушајте. Јер боготац мора имати своју богочевску нумеру на јутјубу.

http://www.youtube.com/watch?v=BLt28ct83K4

10. БРАВО ЧАВЕЗЕ!
    САД ТУРИ НА ПАНТЕЛА ОФИШЛ ФЕН ПЕЈЏ.

11. Turio, ali pojeo Pantelin fen pejdž, morao bi neki admin da naglasi!

12. Није поје фен пејџ него је у дјелу за посјетиоце, кликни на оно све најчешће објаве. Треба пантела да тури :)

13. Ako нeкo moже да дође до админа тамо па да му каже да метне, било би фантастично!

14. Чавез, ово је одлично!

15. Објављен си медо :)

16. Пантела ми одобрио бесмртност. Вечно сам захвалан! :)

17. Čavez, svaka čast!