Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
bravo chavez i ovde :)
Nije mi jasno kako stoji na 302 views, kad na pantelinom fenpejdžu ima skoro soma lajkova.
Jutjub otključava taj limit od 302 posle 24 sata, pre toga se ne prikazuju.
1000? Богме 1900 се приближава. Надао сам се да ће постати хит, али у року од пар сати, томе не. Али то је зато јер је песма oд срца, из срца фена!
Захваљујем људи. :)
Чавезе ово на фазон Пишоње и Жуге? Одлично је испало.
Ma da. Planiram sada da nabavim neku ozbiljniju kameru da snimim to k'o čovek, kvalitetno i lepo, ovo je bilo na brzaka. Potrudiću se da ispadne do jaja, samo da pribavim opremu.
čavez, sad ima da jebeš k'o lud kad nagrnu štovateljke panteline :)
Nikako. Mogu voršipuju, nema diranja. Pripitomio sam svoju dragu odavno. :)
Mogu da budu grupi cupi! :D
Čestitam majstore.
Chavez sad si uspeo u zivotu, cestitam legendo! :)
Fala ljudi, drago mi je da vam se dopada! :)
Јебено царски братац....
Pridruzujem se cestitkama Chavez, samo me ljudi interesuje, jer znam da je pravi Pantela nastao na vuki, da li on sada postuje na fejsu, tviteru ili negdje drugo?
macho, ne postuje nigde.
Ne postuje, povređen je čovek.
Kako je ova tema smorila za medalju, i Pantela je smorio i kacam go kurac je smorilo, transferiše blam kao štala smrad.
кога боли курац шта неки дупли налог мисли?
Samo kažem da je tema raspadnutija od malezijske trandža kurve koja prima u rč dvadeset pegavih engleza za veče i pritom se klistrira fi20 cevkom na svakih pola sata da ispere ozračenu ostrvosko incestiodnu spermuštinu anglo-saksonske skrnave žgadije.
а форе су излизаније од ђона 15цм дуге црвене лаковане штикле украјинске малолетнице која не ради чак ни испод моста већ надвожњака, а дошла је у минхен да конобарише након огласа локалног кримоса у кијеву да запошљавају конобара за рад у немачкој, стан и радна виза обезбеђени.
Kako ljudi postuju, Pantela neverue. Ima da vas prijavi kumu Stankeli, a kad on dovede Žigaru i Vidaru ima da bude patos.