Prijava

gotivim fidela mnogo... I ostale komuniste.

Vladimir motherfuckin' Putin!

Turkmenbaši ftnj.

Čak i nije diktator, narod ga obožava. :D

I Gadafi je bio kul tip. Pogotovo kad je po palati skakutao go i ganjao kurčevinom svoju žensku gardu, one uberseksi amazonke. Trebaš biti ojebina par ekselans pa da to radiš.

Onndaaaaaaa...

Sloba do groba! Da nije bilo Sssslobe nikad ne bih vidio sve čari Bosne. Fala mu.

Tuđman. Jedini predsjednik iz bivših republika koji je uspio u životu - htio je da isćera Srbe iz Hrvatske i uspio je. I bolio ga je kurac. Legenda.

Čaušesku - zbog mercedesa. Jebeno je volio genšere, imo je stila. A imo bi i ja stila da nosim Guči i Armani.

Pol Pot - zato što jebe.

Aj da učinimo temu zaminljivom.

Šta bi vi radili da ste diktator?

Npr. ja bih donio na snagu 'Dušanov zakonik'. Da bude u izvornom obliku. Ako bi neko uspio da iskorištavanjem rupa u zakonu pribavi sebi protivpravnu imovinsku korist - vješao bih o bandere. Javno. Da svi vide. Mislim da bih bio tiranin. Sproveo bih opštu mobilizaciju i naredio svima da dignu kondicioni nivo. Trčali bi svi po 2 sata dnevno, minimum. Oni što ne mogu trčati vozili bi biciklove. Inače, bicikl bi bio osnovno prevozno sredstvo u gradovima. Javni prevoz bi postojao samo na međugradskom i državnom nivou. Koj će ti kurac auto? Nema veze, zakasni 3 sata al' stigni zdravo. Ako neko i zakasni radno vrijeme mu počinje od tog momenta. Nema ono - počinje poso u 7, ja dođem u pola 9, idem kući u 3. Jok, ideš kući u pola 5.

Ja bi ukinuo izbore. Birao bi naslednika, ne među svojim sinovima, nego među saradnicima, kao što su radili u Vizantiji. I zabranio bi sve nevladine organizacije, naravno. A to za bicikle mi se ne sviđa, terao bih sve da kupuju punta! I zabranio bi fudbalerima da napuštaju našu ligu pre tridesetsedme godine. Osim Panteli.

Hm... kad bih ja bio diktator:
.Prvo, popio bih 2 litre rakije na ex. Onda, kupio bih od rusije jedno 20 S-300 raketnih sistema i jedno 70 Su-27 aviona. Onda bih isprovocirao Amere, ne znam, napao bih kosovo ili nešto tako, važno je da nateram Amere da nas napadnu. E, onda bih lepo otišao u svoj atomski bunker ispod Kalemegdana i gledao na CNN-u kako Ameri kukaju jer im obaramo desetine aviona. Onda, na kraju, Amerima pukne film i napadnu nas nuklearkama i sravne sa zemljom. Pobiju svih 7 miliona Srba i stanovnika Srbije. Onda bih sunuo još 2 litre rakije i rekao : To majstore, ušao si u istoriju!
sudbina većine diktatora ustvari- smrt u bunkerima ili u bežanju.

Pinki, ja rekoh lepo LIBERALI STOP! Ne sprdaj se sa institucijom diktature...

Pinki, to mi ne liči na diktaturu, to je debilizam.

A to za bicikle mi se ne sviđa, terao bih sve da kupuju punta!

Pa to i jeste cilj, šta ima tebi, plebejcu, nešto da se svidža. Budi zadovoljan što nisi u zatvoru.

Da, sjetih se. Odobrio bih sve eksperimente na ljudima s ciljem da stvorim uber rasu koju ću obučiti da bude moja lična garda.
Hljeb će biti od 300 grama. Ne treba više. Mlijeko litar sedmično za svaku porodicu. To će bit džaba.
Duvan će se ukinuti. Ne zbog zdravlja već da im udaram čežnju kad se na teveu pojavim sa tompusom u ustima.
Kupiću 300 genšera i daću ih na pozlatu. Naravno, to će platiti narod, neću ja.

I naravno, ukinuo bi ovaj retardirani zakon o zabrani kupovine alkohola posle 10!

Skočimišu, ideje su ti sve bolje i bolje, to što planiraš liči na komunističku Spartu. Nadam se da ćeš jednog dana da ostvariš svoje snove.

...
Inače, da sam ja nekim slučajem diktator napravio bi sebi kolibu u nejgoroj zabiti, izgubio bi se tamo i pod pretnjom smrću zabranio da me traže.

liči na komunističku Spartu.

Spartanci su gej!

Spartanci su gej!

To sam i ja čuo. Navodno imali su četu po imenu "sveta veza" ili štogod slično a koja se sastojala samo od guzoljuba, navodno bili su mnogo zajebani i funkcionisali su u paru sa svojim partnerom kojeg bi branili do smrti.

Kad se krene u bitku uvek su išli prvi, i to iz dva razloga:
1. Nije ih šteta.
2. Ostali nisu bili blesavi da ih puste za leđa.

Gosin' Džungašvili. Pobiti više sunarodnika, od arhi neprijatelja je samo dokaz koliko je voleo i držao do svog poziva.

Pol Pot definitivno :D

I uvela bih poligamiju kao legitimnu i legalizovala marihuanu :D

Помеш'о Спартанце и Тебанце, мада гејствовање је било у целој Грчкој.

Bemliga, nisam nešto mogao da se setim a šteta bilo da mi propadnu ona dva razloga. Svejedno, što reče nije ih bilo mnogo u vasceloj staroj Grčkoj a da su se osobito gadili čupava rčma :)

Zabranio bi Pink, B92, Prvu, Hepi i sve te sektaško-ustaške kanale. Zabranio bih conquiztador i wikipediju. Pohapsio bih sve šanere i bičovao ih na Trgu za kažnjavanje(današnji Trg Republike). Svim Romima bih platio kartu za brod u smeru Indije u jednom pravcu i deportovao ih (da ne kažem etnički očistio). Zabranio bih Đovaka i tenis, a Bacanje kamena sa ramena bih proglasio nacionalnim sportom i ulagao bih samo u njega. Kontrolorima u gradskom prevozu bih dozvolio da ustrele onoga ko se švercuje. Dozvolio bih vožnju u pijanom stanju pod uslovom da je vozač konzumirao SAMO domaću rakiju i da ima manje promila u krvi od 8,5. Napao bih sve okolne države i proširio teritorije do Srpske Paralije, Pefkohorija, Zakintosa, Karlobaga, Virovitice, Budimpešte, Temišvara, Antalije. Takođe bih objavio rat Gvineji Bisao zbog kršenja ljudskih prava.

Stavio bih se ispod šljive sa svojim generalima i proglasili se jedinim pravim srbima (zbog kremanskog proročanstva da će srba ostati dovoljno da stanu ispod šljive)