Omiljeni lik iz filma/serije

1. Tj. nije bila dok nije uradila sise.

2. Postala sam bi zbog nje.

3. Jedino joj sise valjaju. Nije moj tip, kao sto rekoh, vise volim crvenokose.

4. onaj mali tomi iz gudfelasa...smesan i psajho u isto vreme

5. Čarli (Šin) Harper iz Dva i po muskarca
    Sawyer iz serije Lost
    Marlon Brando (Vito Korleone) iz Kuma
    The Dude iz filma Big Lebowski
    ima ih još ali ne mogu da se sjetim trenutno..

6. Džoni Kuid iz Rokenrole. Zašto? Jer ličimo pa u jedno milion stvarčica - gotivimo istu muziku, meni je Kleš pored Flojda tataja, onda dalje, izvukao se, što je jako bitno i što će biti prikazano u dvojci, pa onda to što krvi sa svima, što prokleto voli da mrzi, što ima tu neku bolesnu facu, a opet, sa druge strane, usta se jebem, ima nešto malo ljubavi koju ispoljava samo prema onima koje poštuje. Čekam dvojku da vidim šta će Gaj Riči sad da mu uradi. http://1.fwcdn.pl/ph/19/97/441997/167045.1.jpg

7. тенор, много јак лик си изабрао.

8. Scena kad profruli izbacivača olovkom mi je toliko moćna da je idem sad pogledati, zapostaviću cigaretu u jedan i pet zbog nje.

9. Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of fate. This visage – no mere veneer of vanity – is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a bygone vexation stands vivified, and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition! The only verdict is vengeance; a vendetta held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one-day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it's my very good honour to meet you and you may call me V.

Ојебао!1

10. Džoni Kuid je dobar. Je li snimljen drugi dio?

11. Sorter iz Revolvera. Mislim da sam ovo već jednom rekla. Mada, Mark Strong uvijek ima dobre uloge bar u ovih nekoliko filmova koje sam gledala.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.