Omiljeni lik iz filma/serije

1. Не скидај је с аватара!

Sto, i ti je gotivis? :)

2. Nikanor Chevotarevich, odnosno Kristofer Voken u filmu Lovac na jelene i Klaus Kinski u svakom filmu u kojem je glumio.

3. Шелдон Купер(ТББТ), Хајд(Веселе 70е), Чендлер(Пријатељи), Хомер(Симпсонови), Роџер(Америкн Дед), Кени и Картмен(Саут Парк), Барни(ХАМЈМ), Чарли(Иц Олвејз Сани ин Филаделфија) итд. итд.
    :)

4. (Веселе 70е)

Келсо!

5. edi, ovo ko da sam ja pisala :gej srce:!! tako da kopirajte edijevo i dodajte hausa, megi iz simpsonovih, teda iz himyma, jane iz couplinga i karen iz vil i grejs...

6. :*

Хауса сам заборавио!

7. ma nemoj... priznaj da si glup, da se ne bi ni setio!!!1 :)

8. Ћути ту. :Р

9. До данас сам живео у убеђењу да не постоје рибе моје годиште, мало млађе или старије, а да прате Секс и град, или ове Очајне домаћице. Мислио сам да је то резрвисано за оне распаднуте службенице из државних фирми што дан данас фурају мини вал. Ова тема ме је убедила у супротно, веома сам разочаран.

10. Чарли(Иц Олвејз Сани ин Филаделфија)

Добро ме подсети. И он! :)

11. Мислио сам да је то резрвисано за оне распаднуте службенице из државних фирми што дан данас фурају мини вал.

Хахах. Реално.
    Доживим трансфер кад год видим то на ТВу.

12. Erik Kartmen i Cendler Bing u svakoj kombinaciji

13. Dekster Morgan i njegov burazer Brajan Mozer iz Dekstera, Kartmen i Rendi iz SP, duo iz Bostonskih advokata, prosto su mnogo dobri, Spejsi u kojem 'oćeš filmu, itd. u nedogled.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.