Prijava

Oću brate treba mi nešto iz fantasy žanra nakon LOTR i wičera

Citaj knjige, c̶e̶l̶t̶e̶ Smokljo

нећете да честитате педофилској вери васкрснуће
е а најачи су ми они људи који по фбу глуме лудило као мубарак шејк олсун свим мојим пријатељима хахахахах јебени маторци треба им забранити интернер

Svim prijateljima katolicke vjeroispovesti nek je srecan Uskrs!

:nema prijatelje katolicke vjeroispovjesti:

Vuzi ti si dečko debil

I to ne kažem s namjerom da te uvrijedim nego kompletan dojam kroz godine koje sam proveo ovdje kazuje mi da si oozbiljna dijagnoza

Sve ok, al jel vam treba bog da nadjete smisao sto postojite, ili vas jedino bozja kazna (po modernom karma) sprecava da ne budete fekalije u ljudskom obliku i da budete korektni i posteni prema ljudima i sebi.

Nije Celte lako biti totalna ljudska fekalija, i za to trebaju izvesni kapaciteti. Uostalom to bi oteralo ljude od nas, tako da se svejedno trudimo da budemo ok - ne zato jer nekoga naročito volimo i cenimo, već jer je sistem takav i gledamo da bude što bezbolnije i, ako je moguće, kolko - tolko prijatno (kolege, komšiluk itd). Nije baš da možeš sad da se učlaniš u partiju i odmah da vladaš, ili uzmeš oružje i mafijaš. Ne ide tako. Za pravo, prekaljeno govno potrebni su i dovitljivost, lukavstvo i inteligencija, a i nešto sreće, kao uostalom i za sve drugo.

Što se tiče hrišćana koji se trude da žive smerno i bogougodno - svejedno ulaze u konflikte i greše jednako kao i drugi ljudi. Ne svi, naravno, ali velika većina.

I to ne kažem s namjerom da te uvrijedim nego kompletan dojam kroz godine koje sam proveo ovdje kazuje mi da si oozbiljna dijagnoza

морам да се сложим

Ako misliš da u manastirima vladaju totalna harmonija i sloga, grešiš jako - i tamo ima netrpeljivosti, rivaliteta, podmuklosti, podmetanja nogu, noževa u ledja, zajedljivosti, ogovaranja...Kao i u svakoj drugoj zajednici. Nigde nije lako biti čovek.

када би поп драгановић чуо србе да честитају овај католички ускрс превернуо би се у гробу сиг

па мсм нисам ја крив што ватикан силује и дилује децу ал добро папа је безгрешан хахах

E sve na stranu sad - je l bilo nekih slučajeva pedofilije i ostalih gadosti u Budizmu, po Tibetu i drugde? Nešto nisam upoznat sa tim.

не знам јесте сиг ал јбт европа је католичка и православна углавном о том делу причамо јбг ту живимо

Znaci, ono prvo je, da se nadje smisao, da ne izgleda sve nasumicno?

Pa statistički pretpostavljam da mora da jeste, mada ne u tolikoj meri sigurno. Pedofil je pedofil, sad dal će bude monah ili imam ili vaspitač ili pandur jebiga to zavisi od vokacionog opredeljenja.

Posto je nasumicno ono kako se opisuje nesto sto ne razumes. I po meni, hvatanje za boga, tj “necija volja” bi stvarno trebalo da bude poslednja slamka.

Ne valja da svako pitanje u zivotu preseces sa tim kolko god ugodno bilo.

Nznm Celte vernik sam i to je to, ne pristupam životu na taj način. Dobrota i ljubav sami po sebi imaju smisao i jednaki su za sve ljude, naravno. Dobrota, ljubav, pristojnost...Znaš već. Razum sam po sebi.

не знам јесте сиг ал јбт европа је католичка и православна углавном

Pa šta znam. Nominalno.

Zato ne volim organizovane religije. Mnogo jednostavno odgovaraju na pitanja za moj ukus