Prijava

Call of Duty Modern Warfare 3, raskiva...

fala, nego, ide mi oko 50kB/s nema sile više, je l' to tako i vama beše EL jok?

Fala manijače! :D

edit: UU, stvarno jebe, još jednom fala.

Ako nađete neki peč sa ispravljenim imenima, grbovima i tome slično stavite link... :)

Ставио на тему са ПЕС-ом, да не тражим сад линк.

Diablo III, Dark Souls i Darksiders 2, dok ne izadje baldurs gate rimejk

dok ne izadje baldurs gate rimejk

to je to. omiljena mi igrica, rimejk. to je to. kakav diablo 3 kake čke materine, Baldurova kapija rimejkovana hahaha! IDEMO BRE!

to je to. omiljena mi igrica, rimejk. to je to. kakav diablo 3 kake čke materine, Baldurova kapija rimejkovana hahaha! IDEMO BRE!

Izlazi 30 novembra. Bice to u sustini stari baldurs sa boljom rezolucijom, svim dodacima (klase, rase...) iz dvojke plus bonus misije i normalan multi. Inace dobar je baldur, ali nije planescape torment :)

op op, znači ceo serijal BG? inkluding Šedous of Aman i onaj drugi..ne mog se setim sad..Tron of Baal valjda?
uh, posle samo još Ajsvind Dejl i to je to!

Pa rekli su ako im uspe baldurs gejt serijal sa ekspanzijama (komercijalno), sledece sto planiraju je ice wind dale I i II, Planescape torment i, ako se pokazu, potpuno novi baldurs gate 3. bem li ga sta ce da bude....

Vi što volite TSR-ove stare igre, bacite pogled i na ovu stvar. Ja, pošto sam BG serijal, Icewind dale I i II, Planescape torment i Neverwinter nights 1 i 2, prelazio po deset puta neću toliko uživati u rimejkovima, a i igram D&D 3.5 edition (isprobao sam i četvrtu ediciju ali je TEŠKO sranje, ako 'oće neko da kupi DM guide, Players Handbook i Monster Manual pokušavam da ih utopim), stoni, pa sam Faerun, kontinent u kome se odigravaju Forgotten Realms kampanje, totalno sažvakao, ovo jedva čekam. Trenutno igram Borderlands2 an' I'm likin' it!

Dishonored...nije losa igra,fps sa rpg elementima...

Instalirah gta 3, kad nemam neta da skinem gta 4.

Стронгхолд Крусејдер.

Олд скоол.

Igram GTA 4 i može se reći da sam više nego zadovoljan. Odlična igra!