Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=pokPRVzGHSA
W, omašijo si temu:)
haha, ma de teška, dal si lud.
vukajlija mu na engleskom :)
Hah, zavisi na šta si navikao...normalnu pucačinu nisam igrao ne pamtim, uglavnom rpg-eve, a ovo je prilično realno na normal, par metaka i gotov si, naravno to je pre nego što sam provalio šta treba da se augmentuje, sad mogu lakše da je prelazim :D
ahahaha jebote sad sam skontao tek hahaha
Трујем се Трек Менијом јеботе, ал трујем.
ima li neko link za makx payne-a jedinicu, da provereno radi?
Hoćeš torrent?
http://kat.ph/max-payne-1-2-t1644869.html
Evo ovo ti je provjereno, al' je u kompletu sa dvojkom.
Ne klikaj ovo veliko DOWNLOAD već ovo iznad "download torrent".
hvala, evo sad cu da probam.
A ja trenutno samo igram Dotu. Možda jedna partija dnevno, čisto da popunim neku dozu.
Nema se vremena.
To neko obnavlja gradivo zbog trojke? :D
I ja ću to čim mi prodje rok, čuo sam da je odlična.
Inače jedva čekam Darksiders 2, jedinica je bila strašna. I Devil May Cry 5 nije daleko.
U medjuvremenu šibam Dotu 2.
House M.D. Critical Cases on Facebook. Zaraza i boles'.
Worms armageddon - neprevaziđena igrica!
Prevaziđena, world party je kvltniji.
To neko obnavlja gradivo zbog trojke? :D
Jakako :)
Igram prvi deo, iz 2001 igrica, a i dalje brutalno dobra. Kvalitet.
Jesi to skinuo sa ovog mog linka? Jel sve ok?
da, sve dobro na kraju, bar sto se tice prvog dela.
Тренутно само Football Manager. Преш'о скоро онај LotR: War in the North. Није лоша игрица, само касније постаје мало монотоно...
Кад смо већ код овога, има л' неко позивницу? LoL ми се не свиђа никако, а HoN ме мало сморио... па рекох да пробам, само што сви продају те позивнице, нико да части... можда овде има добротвора :)
Pre ćeš naći dobrog tvora.
Igram eastern sun mod za diablo 2 po ko zna koji put, realno smorilo je ali može da se igra sve dok ne spojim duže od pola sata - sat u komadu.