Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja sam imao 2 invita i poklonio oba potpunim strancima jer moji drugovi nemaju ukus za dobru igricu :P
A Max Payne sam igrao poslednji put ko klinac, i sećam ga se ko kroz maglu. Moram sad da ga odigram, kad sam u stanju da potpuno razumem priču.
el stvarno ovaj novi Maks preko 20 gb? ako je tako, ko ga jebe, neću ni da pokušavam da skidam to čudo.
Bubble sagu na king.com
Рун 2, прешао све, у све три брзине. Постоји ли Рун 3?
http://www.kongregate.com/games/player_03/run-2
Skino sam lig of ledznds. Ako neko oce digra neka javi, mada ja pojma nemam.
Ma Lig prevazidjen, pošto će i DotA 2 da bude džabe kad izadje.
јој како се мени игра МГС неки, било који
Да ли може неко да ми рече пуна имена последњих неколико хит мега гига ултра до јаја пуцачина типа Кол оф Дјути, Медал оф Онор и тако то?
Манијак
el stvarno ovaj novi Maks preko 20 gb? ako je tako, ko ga jebe, neću ni da pokušavam da skidam to čudo.
Jeste, 25gb. Igrica u svemu je odlična pucačina iz trećeg lica, stvarno je super odrađeno, ali ako si zaluđenik za prva dva dela, za priču Max-a, treći deo nikako nije kao prva dva. Prva dva: noir stil, mafia, cigare, mračno, kiša, sneg.
Max Payne 3: Panama, Brazil, sunce ( u kurac ) i najgore, ćelavi Max Payne.
Ja ću sada da pređem igricu, priča može i bolje, ali ipak je to Max Payne.
Valcer.
WIEDZMIN ЈЕБЕ! Невиђено колко боље звучи на пољском, нема везе што не разумем ништа. Даје епик осећај.
Опет... Валцер.
Igram fifu06 i očajan sam. Ali šta da radim kad mi komp zabada, do skoro sam mogao da igram LoL ali sad mi i to zabada, ode mi fps ispod 10 posle 15 minuta, sranje... Barem šurim fifu olololo..jebeno sranje od kompa!
Само цс цепам, и то понекад, пре сам газио, сви ме звали диграм за њих клан вор, ако неко икад буде хтео нек јави на пвт па да пикамо. И да, дота понекад.
Ljudi, ke l igra(o) neko onu karakoke igru Ultrastar? Besplatna je, za bleju sa društvom je super. Očitava ti kako pevaš, više/niže i takmičiš se. I ima li neko domaće pesme odrađene?
Хирос оф Мајт енд Меџик 4, неоправдано запуштен део.
Солитаре.
" Igram fifu06 i očajan sam. "
Nisi ti očajan nego je fifa 06 očajna kao i sve posle nje. PES zakon.
pes 6 jer je najjači. igram i 11, treba skinem 13... i godfather, ope' mi zanimljiva...i gta sa multiplayer... na igre ne potrošim više od 2h dnevno
Upravo skidam kidam PES 13.
Jeli pohovani, jel igras GTA 4 Multiplayer?