Женска перверзност

1. BeboP decxko, opet se drogiraš :P

Ja sam stalno nadrogiran :P

2. АКо до вечерас ова тема не постане перверзна, иде катанац.

3. Ja sam stalno nadrogiran :P

A da daš i meni malo te droge? :( Hoću i ja da mi bude lepo :(

4. Samo reci kad i gde Izzie dusxo :*

5. Овако, причао сам са неким другарицама и оне су ми рекле како врло ретко мастурбирају, како им је трпање у рч превише одвратно, како не гледају порниће...па ме занима да ли то причају јер су стидљиве или једноставно је тако?

Жао ми је што ово морам да ти кажем, али твоје другарице су или асексуалне или велики лажови.

Постоји проблем са женском искреношћу око мастурбирања и тих ствари, а то је проста чињеница да су жене у повлашћеној позицији што се тиче гребања за сношај.
    Колико пута си чуо да се девојка вратила из града и рекла "Јебем му матер замало да повалим оног лика, али није се дао!"
    Дакле, зашто би жене које могу да се појебу кад хоће (кажем "кад хоће" јер ће увек наћи некога ко је "довољно пијан" да му није битно како она изгледа) причале о томе како су морале да мастурбирају? Шта би то значило? Да су ТОЛИКО очајне да морају то да раде. Знам да звучи глупо, али тако је.

Жене највише причају међу собом о тим стварима, ређе са мушкарцима. Нађи неку баш добру другарицу која нема длаке на језику и питај је за ту што је "гадљива на порниће", изненадићеш се.

Те фине су увек најгоре - знаш како кажу.

6. Messalina objasnila neke stvari.

7. Stvarno, mJessalina je objasnila. +'iljadu

8. mesalina nije objasnila. neću jebati.

9. Eto, Messalina vam je sve rekla.

10. Те фине су увек најгоре - знаш како кажу.

Najuproscenija analiza celokupnog zenskog roda.

11. Šta, vama je trebala mešalina da napiše referat da bi ste shvatili ženski rod ?

12. Meni je jedna htela da gurne prst u RČ

Pitao sam je šta joj je a ona kaže oće da proba (što da proba ne bih znao)

nisam joj dao jer mi muški ne volemo da nam neko pelja oko guzice :P

13. @ urbanalegendo: Šatro rč je vaša G tačka

14. @Pala s' Marsa: Драго ми је да си опуштена. Важно је само добро се опустити. :)))))))))))))

@urbanalegenda: Не д'о Бог да ми нека петља око тог дела тела, завалио бих јој шамар. Фуј, одвратно! Нека гура прст у своје дупе ако хоће, моје нека не дира.

@messalina: Да за те ''фине'' се каже: Испод сваке мире, сто ђавола вире! Ја сам лепо рекао у свој првом посту овде, да ми мушкарци и не кријемо кад балавимо за неком и често гласно кажемо шта бисмо тој некој радили, док жене све то крију.

15. Da ne palamudim mnogo, suština je da ribe ne pričaju o tome da ih muškarci ne bi doživljavali kao lake ribe, iliti kurave, a sve su to lažne moralistkinje i dvostruki aršini

@ Johnny1982: haha, rođen si da daješ savete :D

16. Vi devojke treba da pričate o tome ali sa svojim partnerom ! U tome je vaša jebena greška. Kenjate kod drugarica kako vas dečko vaš ne plodi u rč a to najviše volite, plašite se da ne ispadnete kurave i onda ovamo on me ne ispunjava, šta treba da budemo jebeno vidoviti ?

EDIT : Pričate tamo gde ne treba, a gde treba ćutite!

17. @ BeboP: e rekao si pametno, nemam zamerke...

18. Na mene je jednom pao plafon.

19. @Pala s' Marsa: Ма да. Ја увек имам неки савет или решење за туђе проблеме, за своје готово никад. :))))))))))
    Шта ћеш, туђа мука је увек лакша од сопствене.

@Snake: Пао плафон? Па нису ваљда комшије са спрата изнад претерали у испробавању издржљивости кревета? :)))))))))))))))))

@BeboP: Е, баш то. Жене никако да схвате да смо за неке ствари тешки буквалисти и да неке ствари морају да нам се ''нацртају''. Па који мушкарац је у стању да провали шта се дешава у женском мозгу? Ниједан. Жене су различите кад имају овулацију, кад имају менструацију, ко ће их знати кад им шта фали?

20. @Johnny1982: E moj ti, uvek je to tako. Evo ako ti treba savet, ženska perspektiva ili tako nešto, pitaj slobodno... Mada nema neke vajde od mene kad su žene u pitanju, nekad ni ja ne razumem većinu :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.