Muškarci, zašto ne zovete kada kažete da ćete zvati?

1. Zanima me zašto kažete: "Zvaću te sutra", i onda pozovete za 3 dana, ili koliko već? I zašto, ako je već takva situacija, ne kažete lepo: "Zvaću te za 3 dana"? Nemojte mi izgovore, u gužvi sam, spremam ispite, radim, čuvam decu, bla, bla, za poziv je potreban minut.

I zanima me, da li ste stvarno primetili to pravilo "zvanja posle 3 dana", koje toliko pominju u filmovima? Ja sam obratila pažnju u poslednje vreme, i kažem i iz svog iskustva, i iz iskustava ljudi koji me okružuju, da je to pravilo izgleda nepisano, jer svi se u'vate da zovu posle 3 dana.

I, da, da li i žene rade isto?

P. S. Budite ozbiljni, bitno je. Gej, spem, cim stop.
    P. P. S. Valjda nema već neka tema na ovu foru.

2. Daj mene broj pa da vidiš šta je opučanje.

3. Vele da je ljepše to iščekivanje i udaranje čežnje, pa aj da im vjerujemo (pod mi mislim na vi).

4. kakvo bre pravilo kakve pizde materine.
    ako vec i uzmem broj nema sta da kenjam zvacu te tad i tad... javim se kad se javim, a to je obicno sutra.
    i realno ne znam nikog ko prati to pravilo, to je jos jedna glupost u nizu nametnuta od strane zapada kroz filmove i gluposti

5. A što vi žene govorite "Imam dečka.", što fino ne kažete "U šemu sam sa pešestinom, aj ako se razboli koji cimnuću te.". A?

6. Pa ne znam, ja nastojim da nazovem/odgovorim na poruku/mejl/pismo odmah, bilo da se radi o muškoj ili ženskoj osobi, u suprotno smatram nevaspitanošću i aljkavošću. Mene su cimali povodom toga vrlo intenzivno, treba mi nešto hitno, a čovek mi to pošalje sve sedmice nakom što mi je bio rok, a najduže sam jebenu godinu dana čekao potvrdu da sam dobio neku stipendiju. Crkni magarče dok trava naraste...

7. Да би лакше дала пичке, откуд знам.

Тема је ТЕТРАЛОЛ.

8. Vele da je ljepše to iščekivanje i udaranje čežnje

Ma, kakvo udaranje čežnje, to retko kome zna da bude zanimljivo.

kakvo bre pravilo kakve pizde materine.
    ako vec i uzmem broj nema sta da kenjam zvacu te tad i tad... javim se kad se javim, a to je obicno sutra.
    i realno ne znam nikog ko prati to pravilo, to je jos jedna glupost u nizu nametnuta od strane zapada kroz filmove i gluposti

Ne mislim namerno pravilo, nego da slučajno ispadne tako, nije niko lud da čeka namerno tri dana zato što je to video u filmu :D

A što vi žene govorite "Imam dečka.", što fino ne kažete "U šemu sam sa pešestinom, aj ako se razboli koji cimnuću te.". A?

Zato što kada kažem "Imam dečka", to znači "imam dečka" :D

9. Zovem svaki dan po deset put dok me ne pusti doskrnavim, onda bacam karticu što sam kupio na trafici i stavljam novu, na fiksni se ne javljam a u gradu se pravim da ne poznajem!

10. Ne mislim namerno pravilo, nego da slučajno ispadne tako, nije niko lud da čeka namerno tri dana zato što je to video u filmu :D

pa ja sam skontao da je to fora, kao namjerno cekas da se przi i da ceka, nek je svrbi picka. al realno glupo je....

11. Ja msilio da to ima samo u Američkim filmovima.

12. Lepo je Luksdoc objasnio, ja se trudim da ispoštujem dogovor, jer je sve ostalo aljkavost...

Kako ste počeli sa temama, biće još malo i koliko puta protresete penis posle male nužde... Alo bre Soul! :D

13. biće još malo i koliko puta protresete penis posle male nužde

Ili: "na koju ga stranu pakuješ, decxko?"

A ljude zovem posle tri ili više dana zato što ne volim da telefoniram i mrzi me pa mi treba vremena da se nagovorim.

14. Iz mog skromnog iskustva tu postoje 2 opcije i to izgleda ovako:

1. ako se riba loži na tebe - zove te, cima, šalje poruke na svakih pola sata tako da i ne možeš da stigneš da je zoveš jer ona non-stop zove tebe

2. ako je ne interesuješ - boli je kurac da li ćeš i kad ćeš je zvati, a i kad nazoveš gleda što pre da završi razgovor.

Tako da kao i po svim drugim muško-ženskim stvarima muškarci se tu vrlo malo pitaju!

15. Да би лакше дала пичке, откуд знам.

Pa da bi vido dal bi mu dala čke i dal bi krenula da me cimaš.
    A ostatak ne mogu da ti kažem sad, žurim, šibni mi broj u pvt, zovem te sutra da ti kažem

16. колико ти имаш година? и колико твоји удварачи имају година?
    ја мислим да си ти отворила ову зиљаву тему само да би се похвалила како је теби неко рекао да ће да те позове, за разлику од других вукајлијашица.
    или те у браво грл часопису нису удостојили одговора лоло

17. Nije to samo sa pozivima ja realno sve zaboravljam, pa tako se zna desiti da zaboravim kad mi je ispit( juce sam bio utripovo da mi je tad ispit i dzaba otiso na fax, a bio je tek danas koji sam inace pao) ne znam sto ali to je ono "uradit cu to za 5-10 minuta" pa se zaboravi, ja mislim da je glaavni razlog zaboravljanja alkohol i THC.

18. Zato što smo đubrad! Pređi na devojke!

19. Шта који курац, бре?
    Катанац.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.