Приче о духовима, ванземаљцима и сл.

  1. Jeste, vala. Video si šta sam napisao za Ivanču. Stvarno mi ćale sve potvrdio. Nije da sam sumnjao nego mi bilo zanimljivo što vam se do takvih detalja poklapaju priče. Obično se nešto što je legenda iskrivi od usta do usta, po principu gluvih telefona, nazida se priča, nafiluje, ali ovde jok. Sve se slaže.

  2. Video sam šta si pisao, nisam hteo da se javljam pošto niko nije ni sumnjao ni u šta što sam ovde pisao pa da dođem da likujem iz fazona aha sam reko da ne lažem.
    Krive se legende od 100+ godina, ovo je relativno skoro.

  3. Advokado hmm ukleta kuca.mozda ta zena od koje je potekla prica nije osoba kojoj treba verovati.ustvari ne mozda nego sigurno.pretpostavljam da je on nju napastvovao i onda je ona odlucila da bezi odatle a da bi to opravdala izmislila je pricu u koju ce svaki zatucani lik iz mladenoca da poveruje, jer normalno nije smela da kaze pravi razlog.i tako je nastala prica kojom su roditelji plasili bohora kad zabusava u stali..

    Jeste, vala. Video si šta sam napisao za Ivanču. Stvarno mi ćale sve potvrdio. Nije da sam sumnjao nego mi bilo zanimljivo što vam se do takvih detalja poklapaju priče. Obično se nešto što je legenda iskrivi od usta do usta, po principu gluvih telefona, nazida se priča, nafiluje, ali ovde jok. Sve se slaže.

    uh mnogo toga ima da se slaze, prica ti je puna detalja ubilo se

  4. Axaxaxa noob alert
    Obrisano je pre 20 dana to o čemu mi pričamo ok

  5. labokv, inače odličan celtik i count zero humor brt

  6. ok.vi kazete da je prica iz pouzdanih izvora.i onda kao izvor navodite neku rodbinu, ljude koji su samo prepricali ono sto su culi.sigurno da oni to nisu izmislili ali je zato izmislila ta zena..o tome se radi

  7. Labokv, priča je Bohorova a ne moja i detalje ne vidiš jer ju je obrisao. Priča koju sam ja napisao nema veze sa Bohorovom. Ali tebi je to teško da shvatiš. Kao što ti je teško da shvatiš da je žena iz moje priče bila sama sa detetom u kući jer je vlasnik kuće u to vreme bio u Sremskoj Mitrovici. A možda te je samo strah jer zapravo veruješ da su ovakve stvari moguće i stvarne pa zato kenjaš i hrabriš se ali ipak kao narkoman stalno visiš na ovoj temi. Ljudi se ovde zabavljaju, pričaju pričice, neki u njih veruju, neki ne (jebote postoji čitava industrija filmova sa ovakvom tematikom), samo ti sereš i mudruješ i kvariš zabavu.

  8. Advokado +1, ja cu napisati za 10 min jednu

  9. Zao mi je sto nisam boxorovu pricu procitao

  10. Traži od nekog print ako ima ako ne iskucaću ti ja neki dan solidno dugačko je ne mogu sada.
    I Advokado sada zna je može on.

  11. sad se vratih sa granice, nećete vjerovati šta sam vidio

    pišem posle

  12. avokado, pa nije mi namera da kvarim bilo sta samo sto me lazi ne zabavljaju, nemaju nikakvu vrednost.ja mogu da ispricam pricu koju mi je pricao deda, ne samo meni pricao je to svima.znaci znam glavnog aktera price..a ni u nju ne verujem jer je previse neverovatna..a i moj deda je bio alkos.doduse to kad mu se desilo tad nije toliko pio, bio je mlad.evo prica.
    moj deda i njegov drug otisli na reku da iz nje vade kamen sa kojim bi pravili stalu valjda.poveli vola sa sobom, koji je vukao kolica naravno..i tako oni vadili kamen iz reke i stavljali u kolica kad se smrklo.u jednom trenutku na 5 metara od njih pojavio se mali cica sa siljatom bradom u belom odelu, bio je visok samo oko metar.oni ga gledaju u cudu i u jednom trenutku puknu kola i sav se kamen prospe u reku.moj deda se samo prekrstio i kad je to uradio taj djavo je nestao.nisu smeli da ponovo vade kamen jer su mislili da je to klopka i da bi se neko udavio ako bi opet usli u vodu

  13. to znaci da ste se posrali

  14. Sad htedoh da stavim link do onog lika sto nudi milion dolara za dokaz paranormalne aktivnosti, ali penzionisao se menjali nesto jbg :(

    Mada trajalo je to vise godine i niko nije dao dokaz... Mada verujem u vase price, posebno boxerove i ja sam slusao paranormalnih sranja od babe fazon, ali opet mislim da za sve ima neko objasnjenje, kako niko nije snimio, slikao, bar nesto?

  15. baba pre 50 god uzme samsung i slika duha

  16. Ne bre nego pokušavam da se setim ko je ovu tvoju priču već ispričao. Možda ti ranije. Nebitno, uostalom. To je to. Isoričaj priču, izmisli ako hoćeš..nemoj ana temi koja ima ovakav naslov tupiti kako su to sranja i izmišljotine. Jebote, jel ideš u bioskop i ljudima usred projekcije vičeš da to nije ništa stvarno, da su to samo glumci???

  17. Ovo sam cuo od nekog lika, ne druzim se toliko sa njim pa nzm jel laze ili ne. Prica ide ovako: vracao se on sa neke zurke oko 3-4 i isao ulicom sam nema nigde nikog i ucinilo mu se da je cuo konja u daljini i kako je isao sve mu se cinilo da je blize i sve je glasnije bilo kao da ga sustize, i na kraju kaze kad je ulazio u svoju ulicu bukvalno mu se cinilo da je na 10-20 metara od njega, samo je utrcao u kucu i nista nije cuo... posle toga nista slicno nije doziveo...

  18. jeste ja sam je pricao davno..a pa ok ako ne verujete u to sto pisete..ja sam mislio da ste ozbiljni

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.