Приче о духовима, ванземаљцима и сл.

1. radoje cincar secas me se sad

2. ovo je bilo u fazonu iz 90ih...ja sam aleksandar kg, pusi kurac sad sam ja glavni..zapamtite taj nik-ALKSANDARKG.

3. kako tebe da se ne secam radoje pa nema mnogo specijalaca kao sto si ti.

4. hahah a secas se imali smo alterkaciju pre...al si se povukao predamnom jer sam te zgazio u drkanju na forumu

5. Ajao ljudi šta mi se desilo. Sedim ja sad u sobi, kad mi se učini da neko doziva moje ime odnekle. Ja kroz prozor - nema, na vrata - ništa, ja na vukajliju, kad ono izijem plaši labokv-a mojim imenom, uf!
    :DDD

Edit: Ok, izijem, puši kurac, tu sam, vidim šta radiš :D

6. savladao si me priznajem ali priznaj makar da ti nije bilo previse lako

7. Pa jebem li vam boga u picku pola 5 ujutru imate li vi kuce

8. Nemam, imam mačku ajao skeča aahahahahah 'de je seltik da vidi ovo joj umreću. xDD

9. ja sam kuci to radoje mora da sedi u parku gde ima pesplatan wi-fi a ionako je klosar

10. Labokv, ja mislim da si ti jedan umilni dečačić, samo sam jednom prilikom natrčao na tvoju sliku na forumu koja je baš pasovala u tom trenutku na neki tvoj post... Tako da nemoj biti srdit, ne želim ti zlo. A ako hoću, osvrtaćeš se na ulici dok ideš 10km do druga na kafu misleći da čuješ kočije! Đavolje kočije sa svadbe!

11. Da sam bar neki zanat ucio ne bih ovde pusio kurac vasceli dan

12. A ako se stidiš samog sebe - tu ti ne mogu pomoći, prijatelju ;))

13. labo, radoje cincar ovde...ti si nista drugo do siromasni prosjak

14. aleksandarkg, znam da si mocan lik ne moras da mi dokazujes

15. Ti si se u stvari s radojem kačio, nemam ja ništa s tim, eno ti radoja kod izijema sad, jebi mu mamicu bezobraznu!

'ajde dajte neku priču da valja.

16. Da sam pekar npr. Sad bih vec stavio testo sa se nadize a oko pola 6 vec bi prvi hlebovi bili gotovi

17. meni bi odgovarao posao strazara..da cuvam neki magacin..sad mi pade na pamet strasna prica o strazaru.bio je u nekoj maloj sobi i gledao mali tv, odjednom zalajase psi, mala lujka i reki.izasao taj strazar da vidi sto laju, izgledalo je da kucici laju u prazno.pocne neki vetar hladan, vide se munja, zasija nebo..on se vrati u sobicu kad tamo pismena poruka na stolu i potpisana otiskom prsta u krvi.on je to procitao i pao mrtav

18. te price za strazare u nekim skladistima uglavnom ne zavrsavaju smrtnim ishodom, nego osede nacisto u sekundi pa ih sutra ne prepoznaju, ej sta ti se desilo?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.