Приче о духовима, ванземаљцима и сл.

1. obrisao sam post koji sam napisao mnogo mejmunski hahah

2. obrisao sam post i ja jer je bio degenski i izmisljen xD

3. Haha a nije bio degenski, bio je lol, zamisljao sam babe kako vezu detetu crveni koncic protiv uroka.

4. Znam lika koji tvrdi da je video kengura u jednom vojvođanskom selu kako skače njivama, posle tražio tragove, pa kad su mu svi rekli da je budala on da ih razuveri kaže da je čitao u novinama da je pobegao kengur iz zološkog vrta u NS (ns nema zoo vrt). Možda je to što je video duh il' vanzemaljac.

5. Čule šta kaže bija za paranormalno? Imamo li mi našeg moldera i skali koji nas čuvaju il da osveštavam kuću?

6. Je l' neko raspoložen za priču?

7. Imam par nekih priča koje su se dešavale nekome u mojoj porodici, ali mi je ova nekako najjezivija jer je direktno vezana za moje.
    Baba moja (majkina majka) je bila sa juga Srbije i znala je tu i tamo da gleda u šolju. Ali ne za pare i to, nego onako, više komšinicama, neobavezno. Jedne večeri je moja tetka, majkina starija sestra došla kod njih kući, popila kafu i onako iz sprdnje pitala babu da joj gleda u šolju. Baba je pogledala i samo joj je rekla da opere šolju da nema ništa, ali je izgledala dosta zabrinuto. Medjutim, posle par dana je tetki umrlo dete, beba. Kasnije je mojoj majci rekla da je u šolji videla nešto nalik dečijem grobiću, ali níje od straha progovorila. Od tad nikad više nikom nije pogledala u šolju...

8. mozda je ona prouzrokovala smrt. da je rekla tada verovatno se ne bi desilo

9. Moguće, mada to je bilo baš dosta davno, a mislim da je beba bila i rodjena bolesna.

10. Jao sad ću da vam ispišem nesto

11. Keva radi u bolnici dugo godina. Ima par koleginica koje su mi ortakinje bukvalno, dugo se znamo i jako smo dobri. Pre par dana mi ova jedna priča šta joj se desilo.
    Kod nje na odelenju ležao neki Vita Dukin vračar. Znam i ja za njega, lokalni je tu selo pored i sa njim u sobi 3 neka mladića, druga koji su se otrovali na nekoj slavi. I sad mladići ovi kao mangupi sprdaju dedu iz fazona šta on zna kurac palac a dekica zajebant se smeškao i terao komendiju. Otisli kući oni a deda ostao. Za 2 dana se kaže ova vraćaju sa punim kesama sva trojica i kod dede da ga mole nešto. Deda car im uvračao da ne moze da im se digne kurac hahahaha ni jednom. Uspaničili se do jaja. Deda se zacenuo od smeha, ceo sprat bolnice plakao od smeha. Deda im kaze da odu kući i koren kukuruza da donesu. Taj kukuruz im kasnije provlačio nešto kroz noge. Više nisu dolazili proradila alatka

12. Majka mi je pričala da se ocu njenom desilo nešto čudno. Da se razumemo, deda nije pio da bude halucinacija. Jedne večeri, letnje vreme oko 8-pola 9, deda je pošao da se kupa (kupatilo je bilo van kuće, bukvalno iza). I, kaže majka, vraća se deda beo kao kreč, jedva diše. Ona i baba se tu poplašile, jedva ga povratile. Kad su ga pitale šta je bilo, rekao im je da je razgovarao sa njihovim komšijom koji je bio pilot i koji je poginuo. Kaže došao je da pita Da li zna gde su mu majka i sestra, pošto ih nema kući. I ujutru je njegova majka došla kod njih da kaže da joj je dolazio u san i još jedan komšija sa druge strane ulice je imao istu priču, tj. i kod njega se raspitivao za majku i sestru.

13. Pa jesu li mu rekli đe su majka i sestra? Ono, da ne brine čovjek.

14. ahhaha boh a zelim da ti verujem mnogo, otvorio sam usta da primim govna, al jebem mu boga

15. Brate mrtav ozbiljan sam
    Ne laže ni riba jbg ima 35 dina jbg

16. ma znam, zato kazem hocu da verujem ne bi izmislio ti to jbt al mi nerealno mnogo jebiga

17. znam i ja par pricica, verujem u neke stvari ali ove superherojske moci pa jbg

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.