Приче о духовима, ванземаљцима и сл.

1. Ima i 30 svedoka min

2. @boh
    koje godine to bilo je?

3. a ubrizgao im u kurac nesto tokom noci ili u dogovoru sa nekom sestrom, neduzna sala jedino tako da ga progutam ne moz ti coveku kurac da onesposobis bajalicom jebiga

4. Prošlo leto ja mislim

5. Што реална прича скроз. Деда им свашта наприча и психолошки им сјебе потенцију, још ако су сујеверни то иде лагано. Онда им после исто тако отклони и ријешен проблем

6. Nikakav pomen nije bio ja mislim e uradiću vam ovo ili ono

7. zbog toga je jos i misticnije i jezivije sto im nije nista rekao samo uradio

8. да да и то је могуће само их овлаш погледао својим страшним очима и сјебо алатку. реална прича скроз што се мене тиче

9. Ja sam jednom na telefon snimio vatrenu kuglu koja se dobih 5 minuta spuštala sa neba negdje na horizont.

10. a takvu kuglu sam vidio još jednom u životu kad sam bio dijete, proletila al vodoravno i izgubila se nekud.

11. Pezika razume suštinu jbg

12. Meni se desila jednom, više smešna situacija sa ove vremenske distance. Moja bivša bila na maturskoj ekskurziji i sad nismo se videli 15 dana, ja se uželeo, ali njeni nisu dozvoljavali tu vezu i nismo odmah mogli da se vidimo, nego sam ja u pola noći otišao do njene kuće da je vidim. I sad fazon, pada neka kiša ubija, ja stojim sa druge strane ulice, malo dalje od njene kuće i čekam. I sad, to je negde oko 3-pola 4 ujutru, a nije baš naseljen deo grada, a tu su neke njive koje zovu Vilino polje jer navodno tu vile igraju kolo. Nije mi sve jedno, ali čekam. Gledam u njenu kapiju, i jasno mi se ukazuje ženska glava sa dugom kosom koja odmahuje glavom. Ja protrljam oči, ono opet. Usr'o sam se živ. Pridjem ja malo bliže, kad ono drvo jebem ti život, duva vetar, a iza neka svetiljka, šta li je, pa je ispalo kao glava... Na kraju sam džabe i čekao...

13. sta bi to moglo biti,skoche?

14. pa more bit neka kometa, al zanimljivo je što je to trajalo i trajalo i trajalo. nije ono da bljesne i nestane već baš gori i leti.

15. дај снимак, можда сконтамо шта би могло бити

16. ja sam jednom video leteci objekat koji se kretao dosta cudno,ne znam ni za jedan avion ni bilo koje vazdusno volilo koje moze onako da se krece,shara po nebu i odletelo negde van vidika...ko kad vidis komarca kako leti i krece se levo desno gore dole bez problema lagano i brzo tako i ovo sranje se kretalo

17. ne znam dal se zajebava, al te lopte postoje, tj nije nikakva naucna fantastika...ima i snimak iz aviona neki putnik snimao kad uletele te kugle u avion

18. Loptaste munje se valjda zovu

19. https://www.youtube.com/watch?v=HmBvUM_kD-0&feature=youtu.be

Ev okačeio maloprije, davno to bilo, 18. avgust 2011. godine

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.