Prijava

Haahahah čita informer

Jos 70-ih u Smederevu napravljena fabrika celika. Od tada grad propo i navukli se kosovari. Kazu ljudi da je prokleta.

Kažu prokleta je Amerika i zlato što sja

Jedan od najjezivijih snova ikada, mada je više bio polusan jer sam iznenada zaspao i sve je izgledalo stvarno da se usereš. Ja kao u babinoj i đedovoj kući i tu kao neke dve nepoznate žene, matorke, pitaju me za jednu ribu, odavde iz sela(ne znam otkud ona u snu al aj') gde je, kao jedna od njih zakazala seks sa njom, šatro puna para pa ova da joj plati. I ja tu sedim na krevetu sa njima i kao one krenu da pričaju u fazonu ko e nema ove pa kao poslužiću i ja. I ja rekoh kao ajd', a ta žena koja je došla da se jebe je imala dugu crnu kosu, poveće dupe i obukla seksi veš a ova druga neki poslovni stil. I ja spreman da je jebem, čak mi se i u snu digao lol, I kao dodirnem tu ženu po licu i ona pita jesam li oprao ruke.... Ja kažem da jesam, eno sapuna na sudoperi. I ona počinje da plače jer je to njen sapun, koji niko ne sme da koristi, plač postaje histerija i na kraju joj se lice izobliči u nekog monstruma sa ogromnim zubima i počinje da me juri po sobi. Ova druga žena kao vrišti OSTAVI GA! Ja sam svestan da je to san i cimam se kako bih se probudio ali sam paralisan i hoću da vičem UDARIĆU TE! I kao bežim od nje i a noge mi skamenjene. Napokon se probudim i uhvatim sebe kako govorim "udariću te"... Posle 10 minuta sam došao sebi.

Previse mislis o seksu, a i verovatno da te proganja nesto sto si lose uradio i onda se ta devojka pretvara u monstruma.Mada ja iskreno mislim da je mozda Vucic vanzemaljac u ljudskoj formi na neki nacin.Bata sale pa sta se bunis protiv fabrike celika, bre da nije te fabrike nebi imao ni sekiru da cepas drva.

reddit:nosleep ubedljivo dominira sa prejezivim pricama

Da se upišem, a vi samo nastavite da pišete.

Ja sam videla pingvina
Ali stvarno

jedno vreme sam pokušavao da doživim sleep paralysis na silu. I jedno veče onako ležim nepomičan jedno sat dva, živ se smorim, uzmem da pogledam koliko je sati na telefonu koji je na fotelji pored kreveta, pogledam i stavim ga na sto. Posle 5 minuta se razbudim da pogledam jesam navio alarm (imam tu cimku), i vidim telefon i dalje na fotelji

Prije mjesec - dva sam pročitao cijelu temu i menščini da ova priča nije bila. Radi se o priči koju je pričao Telly Savalas. Jeste da ima ovde i mlađe raje na sajtu, ali valjda znate ko je bio Telly Savalas, i definitivno mu nisu trebale laži ili gluposti da se proslavi, već je bio poznat kad je ovo pričao, a imao je i određeni ugled da očuva, međutim on tvrdi da je istina.

Naime, kad je bio mlad, vraćao se od neke trebe i stane mu auto. I pita nekog tu kao gdje ima najbliža benzinska da natoči goriva da može doći kući, i ovi mu kažu tamo, na par kilometara. Sad put vodio kroz neko drveće, nije pravo šuma, ali nije ni daleko od šume (naravno, ovakve priče se nikad ne dešavaju u diskoteci, uvijek su jebene šume i potoci). I sad on krenuo, šta će, kad auto neki se zaustavi iza njega, i čovijek neki mu kaže kao "Ja ću te povesti ako treba?" nekim malo piskutavim, višim glasom, teško za objasniti, ali onakav glas kakav se inače vezuje za duhove svugdje (znate valjda na šta mislim, samo pomislite na ono dječije UuUuUu kad se plaše međusobno). Međutim normalno čovijek izgleda, a i druga su to vremena bila, nije bilo toliko manijaka po ulicama, pa mlađani Telly pristade i sjede s ovim u auto. Pričaju normalno u vožnji sve, stignu na benzinsku, kad Telly nema para dovoljno kod sebe (mlad bio još, nije ga pas imo za šta ujesti), i ovaj što je vozio, sam ponudi da mu doda para koliko mu fali, i dade mu. Sad krene Telly tu da se izvinjava, sramota ga, i kaže mu da mu napiše ovaj adresu ili telefon, samo da mu može vratiti te pare prvom prilikom, i nađu papir i olovku nekako i napiše mu ovaj. U povratku, u vožnji, ovaj iz čista mira reče "Ja znam ______" (nekog tadašnjeg bejzbol igrača). I Telly kao "Ko je taj?" I ovaj kaže "Bejzbol igrač bla bla igro za kurtu i murtu" i Telly kao "Ok", čudno mu to bi jer nisu pričali o bejzbolu prije toga, samo odjednom ovaj spomenuo. Al ko ga jebe, idu oni dalje, i dođu do Tellijevog auta, sipaju gorivo, i još ga ovaj pogura, da može da upali. Telly mu se zahvalio još jednom i otišao.

E sad, sutradan izađe u novinama vijest da je onaj igrač bejzbola otišao bogu za kurira. I bi to Telliju sumnjivo, zbog onog sinoć, i odluči on da nazove onaj broj šta mu ovaj zapisao. I javi se neko, i on traži gospodina tog i tog (napisao mu je ovaj i ime valjda) kaže kao bio sam s njim sinoć, ostavio mi ovaj broj itd. i javi se neka žena kao "Ne znam ko si i šta oćeš, ali Taj i Taj je bio moj muž, i umro je pre 2 godine!" I spusti mu slušalicu. Sad nije Telly mogao to tek tako da pusti, ode on na adresu i popriča uživo sa tom ženom. Ispostavi se da je odjeća koju je ovaj nosio u autu ustvari odjeća u kojoj je sahranjen, da je ono što je napisao na papiru za kontakt stvarno njegov rukopis (uporedili sa pismima itd.) samo se nisu složili oko glasa, jer Telly tvrdio da je imao visok glas, a žena kaže nije nego dubok. Da bi se ispostavilo da se rahmetlija ubio tako što je pucao sebi u grlo. To je to.

E sad, naravno da postoji šansa da je Telly to izmislio, ali nema baš logike, što bi to radio. A na YouTubeu možete naći video gde on to lično priča. Okačio bih odmah link ali mi spor internet trenutno pa mi se ne da tražiti.

Крипи паста пред спавање је нешто најмоћније. Одслушаш једно две три и више ниси сам у соби.

Koj moj sam ulazio u ovu temu...sav sam se naježio....brrrrr.

Ja sam kao manji video neki spektar boja na nebu iz pravca Beograda, bio je ogroman. Samo je 2 sekunde tako lebdeo da bi se posle smanjio na veličinu putničkog aviona čiste bele boje i u roku od sekunde pemestio iznad Kosmaj planine. Znači pamtim to i dan danas, evo naježih se. Znam da nisam sanjao, nisam ni lud, bilo je potpuno čisto plavo nebo bez ijednog oblaka, i dan danas ne znam šta je to bilo. Znači bilo je zaista ogromno(avion je samo tačka u poređenju sa time), taj spektar boja je bio u pravilnom obliku pravougaonika, i samo odjednom pređe u belu tačku koja brzinom kao kada pomerate miša po ekranu(baš brzo) pređe iznad Kosmaja negde i nestade.

Da ti si liud Skofičac

Neka plavicasta masa,magma?

Ozbiljno, evo link ovakav spektar, ne kao na TV-u ali je bio spektar. Tačno imam sliku toga u glavi.
https://youtu.be/mvM2eyk1frk