Prijava · Registracija
Thumb fb img 1487620129854

Rasni

Haahahah čita informer

Thumb binarycodefeature

Bata Sale

Jos 70-ih u Smederevu napravljena fabrika celika. Od tada grad propo i navukli se kosovari. Kazu ljudi da je prokleta.

Thumb preciouscorruptdunnart size restricted

Triforce

Kažu prokleta je Amerika i zlato što sja

Thumb kukata

Роки Билбао™

Jedan od najjezivijih snova ikada, mada je više bio polusan jer sam iznenada zaspao i sve je izgledalo stvarno da se usereš. Ja kao u babinoj i đedovoj kući i tu kao neke dve nepoznate žene, matorke, pitaju me za jednu ribu, odavde iz sela(ne znam otkud ona u snu al aj') gde je, kao jedna od njih zakazala seks sa njom, šatro puna para pa ova da joj plati. I ja tu sedim na krevetu sa njima i kao one krenu da pričaju u fazonu ko e nema ove pa kao poslužiću i ja. I ja rekoh kao ajd', a ta žena koja je došla da se jebe je imala dugu crnu kosu, poveće dupe i obukla seksi veš a ova druga neki poslovni stil. I ja spreman da je jebem, čak mi se i u snu digao lol, I kao dodirnem tu ženu po licu i ona pita jesam li oprao ruke.... Ja kažem da jesam, eno sapuna na sudoperi. I ona počinje da plače jer je to njen sapun, koji niko ne sme da koristi, plač postaje histerija i na kraju joj se lice izobliči u nekog monstruma sa ogromnim zubima i počinje da me juri po sobi. Ova druga žena kao vrišti OSTAVI GA! Ja sam svestan da je to san i cimam se kako bih se probudio ali sam paralisan i hoću da vičem UDARIĆU TE! I kao bežim od nje i a noge mi skamenjene. Napokon se probudim i uhvatim sebe kako govorim "udariću te"... Posle 10 minuta sam došao sebi.

Thumb atomicrabbitheader

atomski mis

Previse mislis o seksu, a i verovatno da te proganja nesto sto si lose uradio i onda se ta devojka pretvara u monstruma.Mada ja iskreno mislim da je mozda Vucic vanzemaljac u ljudskoj formi na neki nacin.Bata sale pa sta se bunis protiv fabrike celika, bre da nije te fabrike nebi imao ni sekiru da cepas drva.

Thumb 14555982 1769036706707290 778115401 n 1

plok

reddit:nosleep ubedljivo dominira sa prejezivim pricama

Thumb kana anin

Perica Mali

Da se upišem, a vi samo nastavite da pišete.

Thumb 2016 jesusquintana biglebowski johnturturro press 180816 920x610

Sojin_komadić

Ja sam videla pingvina
Ali stvarno

Thumb maxresdefault

perinho

jedno vreme sam pokušavao da doživim sleep paralysis na silu. I jedno veče onako ležim nepomičan jedno sat dva, živ se smorim, uzmem da pogledam koliko je sati na telefonu koji je na fotelji pored kreveta, pogledam i stavim ga na sto. Posle 5 minuta se razbudim da pogledam jesam navio alarm (imam tu cimku), i vidim telefon i dalje na fotelji