Prijava

Tema je, nadam se, jasna. Ispričajte kako ste, kada i zašto iscimali nekog za nešto, nenamerno ili sa (zlom) namerom. Ja ću ispričati svoju, nenamernu, za koju sam ubeđen da je iscimanom dobro skratila život.

Dakle, kao apsolvent (mlad i zelen :)) ) sam često dolazio u volonterska dežurstva na urgentnu hirurgiju. Jedne večeri hitna dovozi sredovečnog gospodina potpuno zamotane glave iz neke saobraćajke. Meni kao najmlađem po činu pripada zadatak da odvijem taj zavoj i procenim povrede. Gospodin sedi na stolici, glave savijene unapred dok ja odvijam zavoj. Prvo što nalazim u zavoju su slomljene naočare. Sklanjam ih i nastavljam sa odvijanjem i nedugo zatim "nešto" ispada iz zavoja i pada na pod uz vlažan pljesak.
Ja: "Joj, vidi oko ..."
Gospodin: (užasnuto) "Gdeeee ?!?"
Ja: "Aaa, nije, nije, smirite se, to je samo ugrušak krvi, ništa strašno ..."

Srećom, brzo se ispostavilo da su oči na svom mestu i nepovređene i da je na podu zaista ugrušak krvi. Dakle, potpuno nenamerna moša, koja me je zauvek naučila da u poslu ne komentarišem ništa naglas.

Za kraj: Ako tema već postoji, molim lock i brisanje. Spem i trol stop !!!

Моша мајку ли јој :)

Hahahah mamuuu mu..
Nego kako bre ugrusak krvi , to nisam bas izvalio..
Sta, to moze da se zgusne i napravi lopticu?
U jeboteee, nego jel moze time fuca da se pika?

Au Simo, hahahahahahah.

Hahahahahahahahaha

Ortakova iz maldjih dana...
Vule: ej Gavro, gde je onaj malo bajaga?
Gavra(mrtav ladan) obeseio se.

coek se zgranuo kao da je ril

Jebote, ja pročitah Mogša....

Sima mošira ranjenike, ccc... :))

Ja sam jednom uspeo da prevarim kevu da sam zdrav i normalan. Onda kad se primila na foru uzmem i ukenjam se u gace.

U osnovnoj, na fonu sam imao snimljeno zvono, i tako jedanput izađem kao da pijem vode i pred učionicom uključim, a bilo je deset minuta do kraja časa. I ovi čuli i istrčali iz učionice. Još smo to n puta radili. :)

U osnovnoj, na fonu sam imao snimljeno zvono, i tako jedanput izađem kao da pijem vode i pred učionicom uključim, a bilo je deset minuta do kraja časa. I ovi čuli i istrčali iz učionice. Još smo to n puta radili. :)

Ау, ми ово у средњој милион пута, и то након 20 минута неко пушти и сви напоље :)

Не знам је ли моша, али ај'

Враћао се ја кући и у бус превруће, и како сам изашао напоље, кућа ми од станице неких 100, 200 метара и ја скинуо мајицу, а нисам примијетио комшиницу како иде иза мене.
И вели она ''Немој ми се скидат туда.''
Ја ''А што?''
Она ''Не могу да одолим.''
Ја ''Многе нису могле.''
и само лагано наставим не осврћући се :)

uuu, jedan mračnjak, prisustvovao sam tome..
'vako:

vraćamo se iz grada pijani, napušeni, ma razbijeni od svega, davno bilo, desetak godina možda od toga. rešimo da odemo na gajbu kod ortaka Simketa na partiju rizika i još po koji dž. Simke predložio. Sedamo u auto, stižemo do njegove kuće, prvo izlazim ja,zatim ortak koji je vozio, a ova tdvojica sa Simketom čekaju da se obori sedište na Jugu pa diziđu lolo. ortak koji je vozio, zvoni, otvara Simketova keva, a on mrtav ladan, odvaljen, pokušaću da ga citiram:

''Teta Snežo, ovaj, ne znam kako da vam kažem, ali pre par sati, vaš Dejan...
Žena, u trenutku baca daljinac iz ruku, vrišti i počinje da plače, mi geldamo, nevereuemo što kaže pantela, tuga vrste smrtni slučaj u najavi lolol!
Ja zatečen, ne kapiram, ni ova 2 ortaka ne kapiraju, lik koji joj je rekao se ceraka...a onda izlazi Simke iz auta, poslednji. Kad ga je videla keva, zagrlila ga, izljubila, sreća sreća radost!
A ortak sa 'tužnom vešću lololo'', ladno kaže: MOŠA TETA SNEŽO AAAAAAAAAAAAAAA!!!
a mi koma i neverica jebote...

смате неодољиви лололо

АХАХХАХАХАХАХА МОША СНЕКИ МОША

ahhahhahhaaaahaaaa ... plačem ...

Uh, dobro je, znači nisam najgori od sve dece ... Manijake, rispekt tipa najveći za priču ...

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХААХАХХАХАХА

MOŠA TETA SNEŽO AAAAAAAAAAAAAAA!!!

хахахахахахаххха!!!!

Ček, Dejan Simić.
CRNJAČIO SI KAIZENOVU KEVU

ne, ćale mu je Sima, a mi ga tako nazvali, po ćaletu:)

Не знам дал е ово моша, ал аиде:

осми основне, час биологије. имали ми прошли час контролни и она прозива по имену и пита ко је шта добијо и ми говоримо... е тако она пичи и дође до једне каће која није била у школи тај дан и прошле две недеље, и пита: каћа штас добила?.. није сконтала да ова није ту па ја реко мало да је спрдам и узмем изимитирам женски глас и кажем: пет! и ова упише у дневник. ми се ваљамо цео час, чак и урламо, а ова није извалила.