U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Anchor -17,5
janpi - 14,33
Biosoker -14
Leksa -9,16
Somara -9
Ja mislim da prosek nema veze sa naslovnom, to je pravilo samo u kupu. Neka kreatori odluče.
A i npr. Ančorova defka je dobila sa skorom 35:2 taj prosek, dok je, lupam, Magotova dobila prosek 8 i nešto sa skorom 65:8. I reci mi, čiju bi pre trebalo da stave
Anchor, 17,5 impresivno, skladno tome otpočeo si sezonu na naslovnoj :)
I ima i nema veze prosek, biće ih još u toku sutrašnjeg dana.
A i npr. Ančorova defka je dobila sa skorom 35:2 taj prosek, dok je, lupam, Magotova dobila prosek 8 i nešto sa skorom 65:8. I reci mi, čiju bi pre trebalo da stave
EGZEKLI !
Lako je imati prosek kad ne oceni ni 40 ljudi. :)
Eto Sed pobedi u ovoj bitci protiv mene i Lekse. Nisi na turniru ali jesi u ovome lolo
khm khm kreatori rekose svoje lolo
Niko ne kaže da Ostale neće ići, ide još jedna bar od danas i još jedna-dve od prvog dana.
Trebalo bi da Črnčila stavi one koje misli da treba, eto. Jebeš prosek i skor. :)
Črčo, a drugi dan ne ide, drugi dan ko jebe, jel da? :D
Jebiga meni je slab prosek bio a i defka nije nešto. Nisam znao da će biti ovoga za naslovnu. Da jesam potrudio bih se.
Nije samo prosek, okačih sad i Biošokera.
Lexo za ove znam iz kog su dana jer znam koje imam u planu ;) kao što rekoh nije to sve konačno
Loksi, ćuti, dobra je defka. :)
Diskriminacija, 'el vi'iš ti to Lekso? :) ccc
E to! Tebre Biošoker je zaslužio!
Loksi, ne vadi se sada :D
c c c, cime se vi zamajavate
Biošoker, apsolutno zaslužiJo.
Хоћу резултате!
Прошло пола дванаест.
Ajd i ovde da čestitam Bobiju. :) Zaslužena pobeda, srećno u nastavku takmičenja. :)
Ne vadim se Lexo, kažem iskreno, al' aj. Idi u kurac lolo
Sada nema smisla da se zovu ljudi ovako kada je sve počelo.
A vi ste zaslužili. Tako da sam baš danas razmišljala da li da dodelim vama ta dva mesta :)
Tako da ću vam 7. 10. uveče po završetku svih duela okačiti 5 6 kanditata što iz prvog što iz drugog kola i vi ćete imate nekih 20ak sati da glasate za favorite.
I ta dva laki luzera idu u žreb
Jel to znaci da jos nije gotovo, da ce te me pozvati kao sto su Dance 92 i osvojise prvenstvo, mojne da se zajebete pa nekog drugog pozovvete i da opet odmah ispadnu. Ja sam Danska. opaaaa
♥
Sada nema smisla da se zovu ljudi ovako kada je sve počelo.
A vi ste zaslužili. Tako da sam baš danas razmišljala da li da dodelim vama ta dva mesta :)
Tako da ću vam 7. 10. uveče po završetku svih duela okačiti 5 6 kanditata što iz prvog što iz drugog kola i vi ćete imate nekih 20ak sati da glasate za favorite.
I ta dva laki luzera idu u žreb
Štaaaaaaa? :)) Ima nade znači?