Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::
  • Lеxa

Ko je sad pobedio od nas dvojice :D ?

On :/

• Lockey

Auu sanšajne bilo je blizu...

• sunshine

Trebo sam ga hejtovat sa duplih, -.-

• Loksi

Trebo sam ga hejtovat sa duplih, -.-

Ahahahahahahahaha!

• Filozofinjo

Blizu je bilo. Bravo bezimeni.

• n

Ja odoh da učim, zabeležite i vi ovde rezultate u 23h i 00h.
    rekoh i na mod forumu.

SreČno svima :)

• Дејс!

Brisite Loksijev Komentar

• Л0Л

Ау како страобалан почетак купа! Читав данашњи дан је баш дојајно испао!

• Дејс!

☭ Л0Л ☭
    Ау како страобалан почетак купа! Читав данашњи дан је баш дојајно испао!

Потпуно подржавам!

• Loksi

Brišite moj komentar, nisam skontao da je sa kupa defka, nisam gledao.

• crnigrujan

Sve do jaja stvari, kup diže nivo.

Jebote, paz kad je Kolfild izgubio s onom, pa ljudi baš ne vole da čitaju.

• Gusti.

Sve do jaja stvari, kup diže nivo

Samo pogledaj ovaj sad duel od 23. Biće stvarno bedak što će ispasti jedan od dva vrhunska autora. A sabili su. I oni i pre njih.

• Slavk0

Biošoker - Džoni duel je krvnički. Obe definicije su odlične, čak se usuđujem reći da su totalno izjednačene.

• боби браун

НА ИСТОКУ НИШТА НОВО.
    Судар дивова : боби браун - bruce

Једини могући коментар након данашњег билатералног сусрета на највишем нивоу, боби брауна и bruce-а.
    Ни један ни други, иако су јуче обећали нису дали изјаву за јавност. Све је обавијено велом тајни, што још више појачава знатижељу стотине хиљада регистриваних аутора и милиона посредних пратилаца аутора и такмичара, око чијег се двобоја дигла највећа прашина.

Једино што смо успели да сазнамо је изјава неименованог извора : - Попили су две кафе, два пива, две киселе и вињак с обичном. Цех је изашао 550 динара, платио је црни, намргођени. Били су у друштву мистериозне црнке, која је осматрала околину . Вероватно припадница БИА-е задужена за безбедност такмичара.
    Нажалост конобарица није знала да нам одгонетне ко је одрешио кесу, јер су обојица црни и озбиљно намргођени приликом појављивања у јавности.
    Тако је кафана "Раднички" код стадиона Новог Сада данас била сведок догађаја од највећег значаја за ову земљу и друштво уопште, а да персонал и гости малте не није знало ко их је почаствовао присуством.

Такође смо узели изјаве од дела инвентара угледног кафеа и појединих реномираних гостију.

Рута, инвентар : - У колко сати кажете да је био сусрет ? У Једанаест? Па, ја сам у то време други пут пијан. Жалим случај, али можете платити пиво...

Момак за кокпитом кладионице : - Не питај те ме ништа, имао сам исплате у то време...Неке комане укењало, братееееее. Оно....

Дарко "Мачак", власник истоимене пицерије из Пезоса : - У то време сам напуштао локал, био сам код кума. Сада немам времена, примам поруџбине. Ако хоћете навратите до мене у градић, мој број је 06.........

Бата Праштало : - Е, сине. Лутко моја лепа, пичата, па чика Бата твој не да пије, него рока за тројицу, бре! Има ли ко јачи???

И тако у недоглед, мистерија се наставља.

Спец. дописник из Новог Сада, новинар РТВ
    Данијел Пинтер, студио...

• crnigrujan

Samo pogledaj ovaj sad duel od 23. Biće stvarno bedak što će ispasti jedan od dva vrhunska autora. A sabili su. I oni i pre njih.

Pratim, pratim. Bio sam tu kad su izbacili Kolfild i Vlatko, propustio sam onaj duel od pola osam i sad gledam šta se zbilo. I ovi sad sabiše, Džoni mi je doduše za dlaku bolji.

• ЏелА

DA LI SMO TO PRISUSTVOVALI ŠOKEROVOJ POBEDI NAD DŽONIJEM KURAJBEROM!?

• Johnny Kurajber

Čestitam na pobedi Bio.
    Bilo je gusto, mada vodio si od starta.