Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Стално ми искаче ова тема, капирам да је нешто много важно и вредно цимања, па реко' да питам. Болео бих кад ми ми неко у кратким цртама... Хвала унапред.
Кад бих морао да се такмичим са неким са сајта, осетио бих се продато и обезвређено. Некако прљаво.
Зато што је ово схваћено као такмичење, и борба лавова.
Ајде бре, боли ме курац за побједу, ту сам да пишем, да се зајебавам.
Хахахахахха! Имаш одговор :Д
24 kurika... mislio sam da će Kup biti mesto za zezanje, a ispade da je ovde više zakulisnih randji nego na izboru za mis istočnog pomoravlja... oba Kupa sam se ludo zabavljao, oba sam ispao u prvom kolu, oba puta smatram da sam pošteno ispao. Neću više da učestvujem u Kupovima, dajte Oksu prolaz u prvom kolu kao da je igrao protiv mene.
Немам ја шта да се договарам.
Човека сте бановали на шест дана, а знали сте да има "обавезу" у купу за три дана, да би га у минут до дванаест одбановали и тражили да се организујемо.
Jebiga Bobi, ban je ban.
Rekli smo da će se odbanovati danas, kako bi mogao da učestvuje na kupu. Čuću se sa njim, pa će doleteti.
Само да вам копирам нешто
Džimi, kup je napravljen za promovisanje pisanja definicija kroz neko takmičenje. Zezanje, šega, igra. Nije važno ko će biti prvi i ko će nositi taj Vukajlija pehar na avataru. Cilj je samo dobro se zabaviti i ubiti kakvu-takvu monotonost na sajtu. Ja ne mogu da primetim da li neko vara. Trudim se koliko mogu da tome stanem na put (kao npr. ban od jedan dan za pisanje imena autora na definiciji tokom takmičenja, jer se, po pravilima, ne sme znati ko je autor pre ocenjivanja).
Ali ukoliko neko trenutno vara na ovom takmičenju (ili je varanjem dospeo do trenutne pozicije), nek' zna da je dno ispod dna svog šljama i klošara koji su ikad kliknuli na ovaj sajt.
Reme ladno ima solarijum u sobi! Poruči mu da je car! :))))
Па, очигледно јесте важно, чим је настала оволика свађа.
Боље је да се с времена на време отворе тематске теме (како то чудно звучи) и да свако дефинише нешто невезано за тему (као ономад са Господаром прстенова) без икаквог такмичења и хејта, све опуштено.
Куп је говно, реално гледано. Не постоји такмичење на коме се не вара, а ово је Вукајлија. Хелоу! :)
Ja sam ispao u kvalifikacijama i realno me boli kurac za to. Evo, recimo, Smarko i Storma su, po meni, imali najbolji meč u celom kupu. Cimnuli su me u pola 2 uveče da im postavim defke. Nije im bitan skor, količina ocena na definiciji, nije bilo bitno ko će proći, čisto zezanje, na šta i ceo kup treba da liči.
Bolje je, znam. Ali eto, pokušali smo da organizujemo nešto što je u početku bila fantastična ideja. Prvi kup je i prošao u takvom duhu, dok se u međuvremenu saznalo šta je rađeno tamo.
Drugi je lepo počeo, ali vidiš i sam na šta je spao.
Taj neki raduljica. Lepo je jedan pametan čovek skoro rekao: "Srpski narod je stoka. Mi smo stoka i treba nas jebati".
Stef, molim te da moje dupe u ovakvom kontekstu ne pominješ. :)))
Ahahahahahah, al' pazi kad sam znao da će neko to da prokomentariše. :)))
Pa nisi ti valjda od ovih koji su varali, a, a, a?
Ко се курца крије, боље да га није.
Kako rekoh gore - ispao u oba Kupa u prvom kolu :)
Samo mi nekako reč jebati ne ide van prvog lica jednine, glagolsko vreme radno :)
уу, овде смрди, много смрди. к'о да је цркло нешто... а, види, цркла нам тема.
дедер, да оживимо мало, натнат и ја се играмо вечерас дефинитивно, у пријатном термину за гледање, таман после вечере, уз Лигу Европе или Еуролигу, шта вам више одговара. лоло
Ale. Ale. Idemo. Napred naši. Ale.
спрем'те се, спрем'те.
натнат, где си?
Natnat poslala defku tačno na vreme. Dogovorili ste se, ti kasniš.
Samo pošalji definiciju.
Послао сам ти, и теби и ривалу.
аха, ево иде, минута два.
21:15 - 23:15
http://vukajlija.com/dobio-sam-platu/489756
http://vukajlija.com/prazan-mi-je-stan-a-bas-sam-odmoran/489762