Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. извињавам се на кашњењу натнат, и остали, није било до мене, нисам могао да будем при компу од пола девет, па тако ни да напишем дефиницију какву сам замислио. дошли ми неки гости, а сам сам кући, и јебига. макар нисам испао без борбе, ет'. :)

2. Jebiga Bobi, ban je ban.
    Rekli smo da će se odbanovati danas, kako bi mogao da učestvuje na kupu. Čuću se sa njim, pa će doleteti.

А ја сам добио дисквалификацију кацам био банован? Какав је то начин?

3. Ja bih ti tako rado odgovorio, ali pojma nemam o čemu se radi...

4. Ja bih ti tako rado odgovorio, ali pojma nemam o čemu se radi...

'Vako, prođem ti ja prvu rundu kvalifikacija, i posle toga dobijem bananu na 10 dana.
    I pošto sam bio banovan, nisam mogao da pišem u drugoj rundi, i oni odlučiše da me diskvalifikuju. Meni nije jasno kako mogu da ovde dopuste liku da piše, a meni ne, i na osnovu kog kriterijuma odlučuju da li se autor diskvalifikuje, ili mu se daje šansa da piše?

5. Brate, šta da ti kažem...nisam tada bio na dužnosti, ne znam šta su kolege rešile da treba da se čini povodom tog nemilog događaja. :-)

6. А ја сам добио дисквалификацију кацам био банован? Какав је то начин?

Druga organizacija je bila tada.

7. честитке натнат на одличној дефиницији, фер-борби, и проласку у финале конференције! а од мене доста и полуфинале. :)
    дефиницију сам обрисао јер не подносим поразе, а сад одох да плачем у другој соби :)

пратимо вас и даље, немојте да разочарате као ја вечерас, лооллоо

8. Свака част Бобију, много боља дефка иде даље.

9. Sve je to zavera.

Они су осујетили моје реалне шансе да освојим куп!!1

10. Hvala aleksandrekg. Nadam se da ćeš biti moj verni navijač do finala :)))))

11. Zašto ste Lambiju uskratili šansu da pobedi?!

12. Jesam bio dobar pandur...? Jel bilo nereda na tribinama?

13. Odličan pandur, dobar pandur! Nije bilo ni jednog komentara :))), bar kod nas.

14. Kurde zašto mi brišeš komentare? Podseti me da ne glasam više za tebe lolo

15. Kup umro ili je samo na aparatima?
    Kad će finale?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.