Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Дуб и ја у 16:00. Може?
Hvala. :) Tako i ja mislim, ali ovde su određene nemogućnosti. On je sinoć predložio da u 1 ujutru postavimo
Joj bre, gde u 1, imam i ja dušu, faks i život :D
može done.
Črčo, zovi Pekija da odrađuje noćnu.
Organizacija je sada moja. On nije tu.
Nikako 1! I glasači imaju dušu. Jadni. :))
Ja sam čuo da moraš da biraš dva od ta tri ako oš' da budeš moderator.
Nego, aj' neko nek mi da link za onaj vrld tajm, da se večeras uskladim sa sosom
daj teme črčo, tamo piše da su to 10 ujutru već trebale da budu postavljene... Ja kontam da zakasniš 2-3 sata... Ali i mi moramo da smislimo defke...
Imam ja jedno pitanje,ujedno i predlog,a ujedno i misljenje... :)
Zar nije bi bilo bolje,da se na onoj temi sa info,ne postavljaju definicije takmicara, kao sto uradi crca svaki put (od 14h,ta i ta defka),jer to po meni kvari sve ovo. Vecina ljudi ce da ode tamo,i da procita defke,i mozda samo zato sto je za kup,da da plus,a defka je sranje...Ako ih ne stavite tamo,onda su ljudi prinudjeni da citaju defke,sto je isto plus,i tu defku sa kupa ce oceniti kao i svaku drugu,tj ona nece imati nikakvu prednost nad ostalim defkama prilikom ocenjivanja. Jer je to mnogo realniji odnos snaga,i tu ce se videti za tih 2 sata koliko stvarno vredi ta defka,jer se zna koliko se citaju definicije,i neke do jaja imaju skor 16-3 lupam,a neke definicije sa kupa imaju 55-23...Znaci predlog je da se ne stavljaju defke autora na informacije,a onda ni tacno vreme kada ce biti izbacene,vec okvirno,od 10 do 5...I autori se dogovore u 2 cemo,od 2 do 4 im se kao i do sada gleda skor,i to je to,samo sto je mnogo pravilnije... Nadam se da me je bar neko razumeo sta hocu da kazem...
Bvldiga, loša ideja. Ako bi neko da isprati kup, neće sigurno da kopa po najnovijim defkama u zadatom terminu.
Bvdlga onda će definicije sa kupa ostati zatrpane u gomili gluposti među najnovijim definicijama, ovako je najlakše da se isprati takmičenje.
Šta, smislimo za 10tak minuta.
Bvdlga, ja sam razumio, al onda tu na scenu stupaju pratioci. A ovako obe definicije imaju podjednake šanse.
Razumela sam, ali fazon je u tome što ljude zanima kup, što žele da čitaju takmičarske definicije, postoji gomila autora koji prate samo kup i jebe im se trenutno za sve definicije.
Ne smatram da je sistem loš, loše bi bilo da bude 13:3 odnos. Za šta se taj čovek trudio i pisao.
Pa to je i poenta. Jer ako je do jaja defka,imace skor 45-12,a ako nije,proci ce kao i svako drugo govno.A ovako i ako je losija,ima dobar skor,sto je po meni sranje. Dobar je predlog,samo sto ne ide u prilog ucesnicima kupa.
daj teme črčo, tamo piše da su to 10 ujutru već trebale da budu postavljene... Ja kontam da zakasniš 2-3 sata... Ali i mi moramo da smislimo defke...
Da, pisalo je 12, pa 10, trebalo je da pomerim na 16 pa da me boli kurac :)
Jebiga, imam i ja fakultet i ne planirane obaveze, a igram se sa vas preko 120 ovde. Ne pravi tenziju gde je nema.
Da brate,ali racuna ti se tih 2 sata,a tebi pratioci nece biti svi u istom trenutku na vuki.A ovako jesu,jer znaju da cemo ti ili ja izbaciti defku u 14h,dodju,lupe plus i odu. A ovako ne bi znali kada se tacno izbacuje defka, i mozda njihov glas ne bi uticao,vec glas drugih koji citaju definicije.
Mnogo bi realnije i pravednije tako bilo,to je poenta.
EDIT: Onda uticaj pratioca ne bi bio toliki,i ne bi bilo bitno da li Straja ima 2312321 ili ja 4,ako je moja defka do jaja,a njegova losija...
Črč, šta se desi ako se protivnik ne javi ili ne pojavi?
Šta, smislimo za 10tak minuta.
Imate sad celo popodne i sutra ceo dan.
škk
Ma ja se držim onoga da je važno učestvovati. Mene ionako prati jednocifren broj ljudi. Nisam tako lavabl kao Straja. :D
Pa to. Kao da ću da pravim studiju zbog defke i komparativnu analizu psihologije čitača.
Što se men tiče može i sutra.