Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Crnigrujan vs ArlobezŠ u 22:00.
    Dođite i uživajte. Sav novac od karata ide u naše humanitarne džepove.:)

Eh to, zanima me ko će biti moja sledeća žrtva. lolo

2. аа, филозофе пичко, скини аватар. :Д
    саће да мисле да си врстан нејебач, к'о ја.
    мршћи!
    лооллоол

вечерас два добра дуела, арло без ш и тамо п за пичку. биће фино.

3. Biće čokoladne kokice samo za tebe .
    A žrtva, videćemo, ne jebem u rč pre nego što pobedim, nekako mi suvo... ja sam od onih što se preterano raduju posle pobede :)

4. Ja svratio samo da kažem da je bila mnogo neizvjesna borba između mene i don_brata. Na kraju odluči stabilnija odbrana, jer sam primio minus manje. Svaka čast na fer pleju. :D

5. Dobre su ove kvalifikacije, bravo svima. Nisam mogao da otpratim baš prve dane, zbog krečenja gajbe, ali ovo što sam prelistao, obećava da će biti još bolje kada se još zakuva.

6. Džoni, jesi krečio u crno-bijelo?

7. саће да мисле да си врстан нејебач, к'о ја.

šta kao nisam, a?

8. Džoni, jesi krečio u crno-bijelo?

hehehe nisam, selim se za jedno petnaestak dana, pa nije bilo bitno :)))

9. НАЈАВА ЗА МЕЧ.

Боби браун - Унамед89, вечерас у пола 10.
    21.30 по нашем времену.

Боби браун је директно са аеродрома отишао на први и последњи тренинг пред историјски меч, те је након лаганог футинга изјавио следеће :

- Ово је свакако меч моје каријере у који улазим преморен густим календаром такмичења и услед мало времена за привикавање на временску зону и аклиматизацију. Улогу, благог фаворита остављам Меденом ( Унамед89, прим аут.) који је у топ форми, што и доказује дефиниција на насловној, пред вечерашњи двобој!

Док Унамед89 осокољен дефиницијом на насловној страни просто зрачи оптимизмом :

- Ће те патошем!

Било је све што је изјавио, да би након кратког брифинга и фотографисања са фановима, одмах наставио са тренингом, који је био затворен за јавност.

За ТВ Вукајлија спорт, Ваш репортер са лица места
    Владанко Стојаковић.

10. Opa...odlična najava Bobi....

11. Hahahahahah carski, plusomiljeno ;))))

12. I'm back and ready :)

13. Dobrodošla nazad :) ovo ti je bila opomena ali pazi šta radiš u buduće :))

14. PrankMaster vs nikonemavaki 18h?

15. Hogar Strašni vs Anchor 21h
    HujoSmrad vs Sos (predaja verovatno?)

bobi braun vs Unnamed89 21.30h
    Janpi vs Azza (ovo sam zaboravila a ne mogu pvt da nadjem kad je)
    Šanzamm vs Snake 20h
    V for Vagina vs Turtleboy 19h
    Crnigrujan vs ArlobezŠ 22h
    PrankMaster vs nikonemavaki 18h
    Sylar vs nem0 (kad ste vi?)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.