Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. ok crco.

Laki kroz kvalifikacije, pa polako, kao dark horse.
    kontam da cemo mi sirotinja, koja ce krv i znoj da prolije da bi usla u zavrsnicu, da zajebemo sve ove odabrane masone sto su dobili crveni tepih do kupa!

2. Meni džanki javio da ću sve da vas dobijem.

3. И да знате, они који су играли прошле године, остају у својој конференцији, само им се додају нови чланови, уместо оних који су играли прошле године, а нема их сад.

Ако те разумем, ја, ти, ДЦХ и Љепотан смо опет у истој конференцији?

4. ја, ти, ДЦХ и Љепотан

Ахам. И Сторма, можда и још неко.

5. Ajde sad lepo da iskidamo ove Severnjake kako ,jel te, i dolikuje. Samo meni ostavite Agilnog. Duguje mi..

6. Uuuuuuu jes jak kup..

7. и да наравно разбијемо Окса, пошто реално, његови северњаци немају благе везе.

Ajde sad lepo da iskidamo ove Severnjake kako ,jel te, i dolikuje.

Mozete samo da pretite. Izbicemo vas. :)

8. Ахам. И Сторма, можда и још неко.

Одлично спремам ти освету... Буди спреман!

Еве је и маскота за јужњаке

http://columbia.sunne.ws/files/2011/06/ConfederateFlagBikiniGirlHot.jpg

ЕДИТ: Или ова
    http://images.sodahead.com/polls/000537677/polls_ConfederateFlag1_3143_944629_answer_2_xlarge.jpeg

9. Krenule pretnje! Ja neću da pretim, samo ću da delam! :D

Realno i da ispadnem u prvom kolu od ovakvih autora nije sramota... Odličan kup! Biće odlične i kvalifikacije...

10. E da, Peki, 'ste razmisljali mozda o nekom bodovanju po grupama, pa da npr. prvih dvoje prodju u nokaut fazu? Jes' da ce duze da traje, i da cete vi modulatoru pomreti od rada, ali ce biti i vise definicija, sto automatski podrazumeva i vise kvalitetnijih, sto dalje implicira da sajt vise napreduje, sto je, pretpostavljam i svrha kupa.

11. Ипак ће бити у квалификацијама 15 места. грешком смо једног учесника заборавили да убацимо на списак, иако је уредно потврдио.

12. A ček, gde smo mi koji nismo učestvovali prvi put?

13. Натнат, убациваћу вас по одређеном редоследу у конференције, као прошле године. Видећете. :)

14. Peki hoće li tu broj pratilaca imati udela? U rasporedu po konferencijama? I hoće li se to dešavati kad se svi kvalifikanti uključe?

15. СЕВЕР ДО ПОБЕДЕ! Остали, немате шансе!

16. Znači nas 30 ili 60 u kvalama?

17. Ja se ptijavljujem za ove kvalifikacije sad, za slucaj da ne budem tu kad budu prijave.

18. СЕВЕР ДО ПОБЕДЕ! Остали, немате шансе!

http://www.youtube.com/watch?v=1YWGuwtsskU&feature=related

:ррр

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.