U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Anchor -17,5
janpi - 14,33
Biosoker -14
Leksa -9,16
Somara -9
Ja mislim da prosek nema veze sa naslovnom, to je pravilo samo u kupu. Neka kreatori odluče.
A i npr. Ančorova defka je dobila sa skorom 35:2 taj prosek, dok je, lupam, Magotova dobila prosek 8 i nešto sa skorom 65:8. I reci mi, čiju bi pre trebalo da stave
Anchor, 17,5 impresivno, skladno tome otpočeo si sezonu na naslovnoj :)
I ima i nema veze prosek, biće ih još u toku sutrašnjeg dana.
A i npr. Ančorova defka je dobila sa skorom 35:2 taj prosek, dok je, lupam, Magotova dobila prosek 8 i nešto sa skorom 65:8. I reci mi, čiju bi pre trebalo da stave
EGZEKLI !
Lako je imati prosek kad ne oceni ni 40 ljudi. :)
Eto Sed pobedi u ovoj bitci protiv mene i Lekse. Nisi na turniru ali jesi u ovome lolo
khm khm kreatori rekose svoje lolo
Niko ne kaže da Ostale neće ići, ide još jedna bar od danas i još jedna-dve od prvog dana.
Trebalo bi da Črnčila stavi one koje misli da treba, eto. Jebeš prosek i skor. :)
Črčo, a drugi dan ne ide, drugi dan ko jebe, jel da? :D
Jebiga meni je slab prosek bio a i defka nije nešto. Nisam znao da će biti ovoga za naslovnu. Da jesam potrudio bih se.
Nije samo prosek, okačih sad i Biošokera.
Lexo za ove znam iz kog su dana jer znam koje imam u planu ;) kao što rekoh nije to sve konačno
Loksi, ćuti, dobra je defka. :)
Diskriminacija, 'el vi'iš ti to Lekso? :) ccc
E to! Tebre Biošoker je zaslužio!
Loksi, ne vadi se sada :D
c c c, cime se vi zamajavate
Biošoker, apsolutno zaslužiJo.
Хоћу резултате!
Прошло пола дванаест.
Ajd i ovde da čestitam Bobiju. :) Zaslužena pobeda, srećno u nastavku takmičenja. :)
Ne vadim se Lexo, kažem iskreno, al' aj. Idi u kurac lolo
Sada nema smisla da se zovu ljudi ovako kada je sve počelo.
A vi ste zaslužili. Tako da sam baš danas razmišljala da li da dodelim vama ta dva mesta :)
Tako da ću vam 7. 10. uveče po završetku svih duela okačiti 5 6 kanditata što iz prvog što iz drugog kola i vi ćete imate nekih 20ak sati da glasate za favorite.
I ta dva laki luzera idu u žreb
Jel to znaci da jos nije gotovo, da ce te me pozvati kao sto su Dance 92 i osvojise prvenstvo, mojne da se zajebete pa nekog drugog pozovvete i da opet odmah ispadnu. Ja sam Danska. opaaaa
♥
Sada nema smisla da se zovu ljudi ovako kada je sve počelo.
A vi ste zaslužili. Tako da sam baš danas razmišljala da li da dodelim vama ta dva mesta :)
Tako da ću vam 7. 10. uveče po završetku svih duela okačiti 5 6 kanditata što iz prvog što iz drugog kola i vi ćete imate nekih 20ak sati da glasate za favorite.
I ta dva laki luzera idu u žreb
Štaaaaaaa? :)) Ima nade znači?