Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Minus protivniku vredi ko pet pluseva.

2. Minus protivniku vredi ko pet pluseva.

Ozbiljno?

3. Са ким се ја крљам у другом колу претквалификација?
    Да ли идем у Молдавију или Азербејџан?

Пранк Мастер или Никонемаваки?

4. Ozbiljno?

Jok brate, samo te zajebavam. :)

5. Opet minus jedan odlučuje. :)

Jašta, neko ga počastio minusom pred kraj, a bolje je stajao sve vreme.

Ipak Loksi mož da bude nešto od onog "davanja", opaaa.

6. црно заслужио дефиницију на насловној, ако је већ испао усрано, дајте му макар неку утеху. а и имао је врхчину од дефиниције.

+10!

7. Jašta, neko ga počastio minusom pred kraj, a bolje je stajao sve vreme.

Такође, у последим секундама пред истек другог сата, неко ми удели минус који овога пута није имао утицаја на коначан резултат. Сем што ми је "покварио" просек.

8. Čestitam Grujanu pobedu, duel je bio zanimljiv do kraja. Za sad je Kup odličan, a tek se očekuje pravo krljanje, trebalo bi češće ovako nešto...

9. imam predlog za laki luzer mjesto.
    znaci na kraju kvalifikacija, da modovi odaberu 5-6 luzera i da im zadaju teme (nekih 7-8) i da svi pisu i izbace u isto vrijeme, i onda da 2 najbolja prodju. a ne da glasamo, nekako mi to bezveze, ovako cemo dobiti jos dobrih defki a i bice zanimljivije :)

problem je samo sto treba 5-6 ljudi da se dogovore oko istog termina....

10. Sedplase ne komplikuj. :)

11. мени се допада предлог, јесте неизвесније и коректније, али онда се губи смисао речи "лаки лузер". :)

едит: мене ме занима где овде могу да се купе јеф... пардон. каће теме за друго коло?

12. Što svi prozivate Lakija da je luzer?!

13. Dobar predlog. Bolje da zaslužiš prolaz pisanjem nego pobedom na glasanju. E sad samo još glavni i odgovorni urednici da se slože sa idejom. :)

14. У супер идеја, биће још нових дефки. Ја сам скроз за то, ако неко пита.
    И да, каће теме?

15. To onda što reče ovaj nije laki luzer.
    Drugo nemamo vremena da se svi organizujete.
    Trece nemamo vremena da damo teme i vremem za pisanje.

Jeste na mestu predlog, ali ovako je i lakse a i moye neko valjda da bude i malo laki.

Uostalom razlog bice dobre definicije i nije bas adekvatan, kad nam predstoji kup sa preko 100 takvih, necemo da pomeramo kup zbog ovoga.

Uskoro ce teme, u podne.

16. Океј, а како ће онда да се бира лаки лузер? Који су планови?

17. Čekaj kad se bijemo mi u drugom kolu Črčo. Sutra?

18. Drugo kolo sutra i prekosutra.

Anchor ispisala sam negde, prelistaj sad par strana ja ne mogu da tražim, oko tema sam bizi.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.