Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dejse, sledeći kup da sve teme budu RADE!
lolol filozofe ja bi se sad na tvom mjestu pojeo od muke sto sam ispao
Juče ste izbacivali odlične defke uglavnom i nadam se da se niste ispucali. Taman da vidimo ovih dana ko će da prođe i ko će da bude ta bUranija koju ćemo da otresemo kada krene kup lolololololo
Јој што бих волео да ми падне овај Џони, да га отрсим, а после Апофис. :))
Наравно, ако прођем даље...
Јој што бих волео да ми падне овај Џони, да га отрсим, а после Апофис. :))
Komšo ja ne bih voleo da mi padneš ti, pa da moram da te trsim... Bolje neko sa strane :D
Pazi šta želiš Murinjo, možda ti se i ispuni :)))
Чрчо, кад би могао ја да поставим моју дефкицу, пошто је и овако све одлучено бановањем мог противника? Можда не би ни морао да чекам сутра, ако данас будем имао времена да склопим нешто.
Ja se jedem od muke sto sam ispao, sto mi pre ne pade Rade :(
Drugo kolo:
teme: 5. 10. 12h
takmičenje: 6. 10.
DželA vs Maggot
Šekoslav vs L@ki
bobi braun vs nikonemavaki
Sub Focus vs Kolfild
Mjetalna lamica vs Anchor
Bioshocker vs Šta_htjedoh_reći
Janpi vs Dub
jel sam ja to diskvalifikovan ili greska? :)
Ja se jedem od muke sto sam ispao, sto mi pre ne pade Rade :(
Brate po Radetu braniću ja tvoju čast... Ima tu još braće Radetovaca ( Sylar, Hujo, Vlatko, Frenki Vajld...)
a ja?!?
Samo napred braco, navijacu za vas!
Stavio sam tri tačke, nisam mogao da listam spisak :D
To što sam te zaboravio znači da osvajaš turnir :D
Tražim temu za Rada Lackovića, vidim Dejsa kako je postovao ovde, i automacki uključim ovu temu.
Crca, CAROBNA ZENO! :D
Janpi potkrala se greska izmenicu svuda :) Sorry
http://vukajlija.com/forum/teme/33945-vukajlija-kup-oktobar-2011-informacije?strana=1#post_1631446
Ajmo ponovo da svi vidite: TEME!!! :)))
promenjen je link, malo sam reorganizovala temu za informacije, radi preglednosti.
Dogovarajte se i javljajte :)
Ok, mislio sam da je onaj prva strofa bila zajebana, sad shvatam da sam pogrešio, ubi nas Črčo :(Kacam glup i ne gledam šta pišem.
Ja samo da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su me podržavali, pošto sad tek iščitah sve što sam propustio (pa i to da mi je defka odabrana :D), pošto juče spavah celog dana, pa mi mnogo toga promaklo ovde.
Ođe fali da se upiše rezultat prvom paru:
http://vukajlija.com/forum/teme/33945-vukajlija-kup-oktobar-2011-informacije#post_1629659