Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. и добио сам пролив
    од муке.

Onda pravac wc šolja. Sa nje najstaju najbolje defke. :)))

2. A Vagino što se konkretno tvog slučaja tiče, zajebani stihovi, da se ne lažemo!

Ne brini, Dejs! Vagina se već pripremio... Jes' da sam laku luzer, ali sad se zalećem :)

3. Opravdaj moj glas, koji te je vratio... :D Bori se do kraja... Ali Profesor je profesor... Agilnost je njegovo glavno oružije :D

4. Onda pravac wc šolja. Sa nje najstaju najbolje defke. :)))

Видиш, овога се нисам сјетио, ТО ЈЕ ИЗЛАЗ ИЗ МОЈЕ МУКЕ! :)

5. Srećno svima večeras, sutra, preksutra...živi bili! :)

6. Izgleda da Vadžajna i ja možemo već sada da pustimo defke, he he. Vadžajno, evo pesma za tebe, a posebno obrati pažnju na refren.

http://www.youtube.com/watch?v=TuOLB_fEo2M

7. Biće dobrih defki večeras vidim ja.....svim takmičarima puno sreće večeras :)))

8. Pogrešio si, Džoni, ja nastupam sutra, lololo :P

9. al smo skromni lollol :)))
    svima srećno, da pokidaju defkare

10. Hahaha. Agilni, presešće ti vagine, nakon što ti isprašim tur. Ojeeaaa

11. Šanzamm
    Čestitke Mingu na zasluženoj pobedi. Bilo mi je zadovoljstvo da se nadmećem sa tobom. Aj uzdravlje i da doguraš do kraja! :)
    Samo mi krivo što do Morela ne dogurah!

Duboko si me razocarao. Duboko.
    Nista, gledaj kako sutra gazim Facu (malo da podgrejemo pred duel) i navijaj. :)

12. Duboko si me razocarao. Duboko.
    Nista, gledaj kako sutra gazim Facu (malo da podgrejemo pred duel) i navijaj. :)

Eh, i sebe sam.
    Pratim, ko život i delo Džene Džejmison! :)

13. Četvrtak 13. 10.
    20:00 - 22:00 x2
    21:00 - 23:00 x1
    22:00 - 00:00 x1

ovo nisu kvote nego broj parova :PP

14. Džanki, radi kvote!

15. ololol vucice dobra ti slika, pise sever a svuda okolo vatra

16. tacno se vidi da vecina pise duge defke jer se boji da se nece dovoljno iskazati kratkom defkom

17. tacno se vidi da vecina pise duge defke jer se boji da se nece dovoljno iskazati kratkom defkom

Upravo to... Ja sam hteo kratku, ali mi tema ne dozvoljava. Ali opet, neće biti predugačka.

18. tacno se vidi da vecina pise duge defke jer se boji da se nece dovoljno iskazati kratkom defkom

Jok more, ovo je pravi trenutak za sadizam jer ljudi iz solidarnosti moraju da čitaju :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.