U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Tajfajzen.
dobre su duge defke, kad ih napisu u formi definicije, a ne odma krenu uvod-razrada-zakljucak sistem. pa nije ovo pismeni, objasni nam nesto.
jes da ovo i ja sam radim, ali jebiga sad :p
Pobeda :D
Plašim se da narod neće izgubiti entizijazam za čitanjem dok ja zaigram ovaj KUP :D
Дефка је боља кад је кратка и јебитачна, по могућности једна реченица, али добро, некад се мора и дугачка написат' :)
Ћрћоооооооооооооооооооо
baci mi ovde linkove za obe, u gužvi sam.
Нема муриња бре
Kam gi tija linci?
Реално, ово што напоменуше да се пише више дугих дефки, то је зато што су за разлику од прошлог купа и садашњих квалификација теме умније, односно не можеш да узмеш неку глупост, напишеш "Оно што тај и тај каже када то и то". Мора да се пише мало писменозадаткасто, мада има и неких тема на које може и мало више у стилу дефиниције да се напише, али опет мора да буде подуже мало...
Nekako se tokom prošlog kupa suviše kritički gledalo na takav pristup i taj tip defki, a ja smatram da na rečniku slenga to uopšte nije loše.
Zar nije bolje da definicija, umesto filozofskog tumačenja zadatog stiha, objasni zašto bismo nešto REKLI u određenoj situaciji? Kao što rekoh, mi kuckamo na REČNIKU, a takvom mišlju se nose i čitaoci definicija. Tj. 70% njih, koji ideju nemaju da je u toku neko nadmetanje.
Nekad je zaista neophodno raspisati se, posebno kada je Prever u pitanju, ali jedna (i ponajbolja) definicija večeras, pokazuje da ne mora biti tako.
e..maggot i ja za 10 minuta..sta treba da radimo? osim da napisemo definiciju?
muss, treba črči poslati link na PVT...
Bilo bi dobro, samo što ti u redovnom bitisanju ovo iz zadatih stihova ne bi palo na pamet da kažeš ni u zajebanciji. Zato su ove aj da kažemo definicije i ispale ovako aj da kažemo "apstraktno", bolje zvuči nego "prosrano".
poslao sam ja pvt crci, samo izbaci defku u 22h
i dajte onaj sat lololol
To stoji, ali ću svakako prvo poći od te ideje, pa ako i dalje ne ide, onda sastav, jbg.
Sat je u prvom postu one teme, linkujte mi ovde obe.
Črč, ovaj duel od malopre nije ni održan?
http://vukajlija.com/nocas-mi-ne-dolazi-san/476184
Чрчо, имаш пвт
Ljudei, zaključite glasanje mom duelu. Doživeh fataliti. :)